我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
死戇鳩仔
原來有前科。。
樓豬叻仔
為咗個畫面靚女朋友老豆都唔放過
為咗個EX不停消耗同而加女朋友既感情

佢咁介意既你啱又點錯又點。你啱係唔係佢就唔會介意

易地而處如果樓主女友一路有用個ex送俾佢既野又同佢keep住打機你又會唔會介意?

你唔會都冇用,問題係人地會,以己度人覺得自己唔介意就要另一半都唔介意你都唔係好愛佢者。我敢講9成你地段關係都會玩完
「佢唔開心左幾日」啫係你地仲有keep contact啦
明知你條女唔撚柒gur 都仲要搵你咩居心
好撚憎啲成日將體諒兩個字掛係嘴邊既人
講得出要人體諒即係你都知有野做得不如理想啦
點解唔係做好佢
點解係調返轉要人降低要求
體諒唔係一樣你可以要求而得到既野
對方體諒你係佢對你好,但唔係奉旨
你覺得佢唔體諒你接受唔到就分手
期望/要求對方體諒你係不切實際
你真係冇改錯名咁撚缺朋友要同ex做朋友
有男朋友就唔可以翻食舊菜?
單純嘅女仔比人屌到唔開心幾日都仲搵你?
咪就係要左一個,右邊個ex拉住唔想俾佢走,係真係得朋友既話你個ex都識避忌啦,得你識打機咩?仲要明知女朋友唔鐘意都照搵你。真正既朋友係唔會因為耐無見而關係變淡
原來你身邊所有fd都係ex嚟
唔鍾意食雞翼笑咗
除左你地之間冇左信任
條女唔夠自信都會
有本事你就令條女搵返啲自信返黎
到時佢就唔會再放你啲ex在眼內
不過呢樣野好難做到
呢啲post之前見唔少,好似樓主咁嘅人見好多 女朋友同ex都唔捨得放棄

之前啲case最後結果係點 咪女朋友話要分手囉
返都返唔到轉頭 因為女方心已死

樓主到呢刻仲想重蹈呢堆人嘅結果 就即管繼續同個ex有來往 我諗樓主想要咩答案 樓主你自己都好清楚
點解你覺得唔私下聯絡就係絕交?
大家都各有男女朋友,有自己生活,點解一定要借住ex呢個字黎私下搵對方?
打機一係開個gp一係叫你同性搵你
普通生活更加唔使特登私下同佢一提啦
明知 連登最憎藍絲 你仲要加一句話人地老豆係藍絲
睇下有幾鐘意個女朋友
希望樓主個女朋友係幾靚女,咁咪可以放生比各位巴打囉 諗起都開心,又有一pair 散
早講啊嘛
拯救過地球
笑死
唔講以為你同ex夾咗一大舊錢做生意
講到咁唔想同佢斷絕來往
原來係打機
樓豬根本無所謂
keep住條女係想搵個人埋單咋
一聽到有人講如果女朋友係藍絲屋企有人做狗的話抵撚死
樓豬即刻衝出嚟大叫我條女老豆係藍絲!!
無,分手啦
接受唔到女人會咁你咪轉鐘意男人囉
打機緊要呀大佬。女無咪搵過件囉
咁如果佢又同佢rx打機私底下whatsapp你又點諗
都唔明你jm9 佢表明唔鐘意你同你個ex 做任何野
咁你係咪應該尊重番呢段感情 唔好再接觸個ex

將心比己 佢搵佢既ex 打機 吹水 你係咪一樣冇問題?
我前男友都差唔多 話識得耐過我嘅女性朋友
但個位女性朋友又會同佢講自己幾時黎m
自己身體一啲私密嘅近況
仲會影腳啊一啲令人想入非非嘅圖
再問「好唔好J」

而佢就會同我講「我地識左好耐架啦 要有嘢一早有嘢架啦 我同佢識得耐過你啊」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞