我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
真係鳩到冇人有

上網無人知樓主邊個
都仲繼續自己呃自己

話係佢問題又唔接受
唔知佢期望連登仔有咩回應比佢
如果如果你如撚完未
掉番轉講,條女覺得做ex FWB好過做現任,咁點解唔去做呢?

講到底雙方都有各自問題唔夾
要得到一樣野 必然有犧牲
你自己揀你既原則重要 定女朋友既感受重要

想問你覺得你女朋友唔岩 但佢個感受係咪假架?

你當然可以唔理佢 因為呢個係你既人生
其他人都係配角 你既感受永遠係第一位
仲細個姐
大個左就會睇開啲 我以前都係咁
當佢自己都有個好似親人嘅存在咁嘅ex佢就會明
係好明顯唔會同佢有愛情
諗要同返佢拖同錫都會覺得好核突咁
唔明點解咁多人鬧樓主
你條女搶你電話鬧人呢個行為好唔要得真係
但樓主第時會出軌偷食返個ex 如果
人如其名 咪撚再害你現任啦
番去你既好撚重要既朋友身邊打足成世機啦
咁條女都可以提分手者,咪一樣無。

所以我見條女一樣係度試樓主底線同步步逼近佢私隱多,唔係好野來
因為女朋友做ex嘅話待遇一定冇佢個ex咁好囉
你睇晒成個po咪明點解咁多人屌囉睇下樓主自爆出軌啊,睇下樓主點樣護住個ex啊,睇下樓主點樣講女朋友錯啊,睇下樓主幾句唔埋就我我我啊
同ex打機重要過自己條女,鬼唔望你條女飛9你
咪係囉,呢個咪重點。

條女本身就唔係真心愛樓主。而係利益行先
如果調返轉係條女同ex有聯絡
連登仔一定感建分 條女雞來
我都想可以叫個女仔分手,但係佢唔係連登啊嘛
同埋叫你唔好同ex私底下有聯絡就叫試底線同逼近私隱樓主自己個底花㗎
我夠懷疑你係 比卡超本人啦 屈得就屈
真心問 唔同你ex聯絡會死?仲要明知你女朋友敏感
你都硬係仲要同佢有聯繫 打機你得佢一個機友?
條女有覺得做ex好過做現任?
本身聯唔聯絡件事係無對同錯
咁但係關係係要經營
好多日常既細節都會令到佢對你失去信任
對好多事既反應同態度係咪緊張佢等等
對你黎講個ex愈緊張愈重要愈唔捨得
佢就愈唔信任你
更何況你仲要衰過
咁你要諗下平時點可以表現到以佢為先
等佢有足夠既信任先得
普通人就唔會同ex咁多聯絡
你仲keep住就要預左係hard mode
要比其他人付出多好多倍先得
如果你覺得佢信唔信單純係佢自己責任
咁你都係搵第二個啦
成句係解on9樓主個ex無論做前任定現任嘅角色
個重要性都大過樓主女朋友囉
女朋友咁都忍到依家都叫唔真心愛on9樓主
得啦得啦 條女一定要無條件無地位咁做ex sp先叫真心愛人嘅
係啦係啦
你EX最成熟最得體最識體諒你
現任就係唔成熟又小器
飛撚左現任去做返EX個兵啦屌你
過來人 係你條女有問題
勁撚孤pick
佢應該係冇乜fd嗰種人
執到喊三聲

同埋你上黎計登問就一定屌你
因為佢地全部都覺得要100%俾晒另一半所有野
都On9
乜都就晒對方 自己呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞