我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
我真係好欣賞你咁有心機留言比個on9 仲要教埋佢點拍拖,不過我相信on9樓主係唔會聽既

On9樓主只會回覆啲岩聽既取暖留言。
好慘慘豬
做錯嘅嘢係偷食過?見有人咁講
如果係衰偷食,呢啲死症無得救
你係文盲定腦霧?
心灰絲講緊佢個ex將同女單對單出街 幾時話樓豬係?
關女唔女權閪事咩 大把post話條女keep住同仔text
留言咪又係叫人中出即飛
冇既,有時弱智都唔係佢想,我都係想盡量幫下有特殊需要人士。加上我淨係睇左第一頁同佢pin左個post,其他冇追
咁你出去打波嗰陣呢
比返你班唔追post既盲撚睇
配埋圖唔洗多謝我
睇到呢度已經聯想到樓主係個啲21 22歲嘅傻仔 然後同女朋友講 嗱 我冇錢呀 你買返晒啲野比我啦
屌你哩啲人真係好撚自私,
咪撚講到自己有幾愛女朋友啦,
好撚噁心,口講愛愛愛,做嘅就另一套。

叫你唔好同個ex來往講到叫你去死咁,
個ex 咁重要就咪閪搵女朋友啦。
重要係撚咁駁嘴想大家一齊屌鳩你女朋友,
同放佢上枱有乜撚嘢分別?戇撚鳩
咁你想冇咗個fd定係冇咗個女朋友?
你ex有男朋友唔代表你同ex做乜都得
雖然我都覺得你女朋友拎你部電話覆你ex係佢唔啱
但你自己都唔識得避忌
唔係你冇做過對唔住你女朋友嘅事就得
成日同ex咁多聯絡 又唔係必須
打機你一定要同ex打?
有安全感都比你搞到冇哂
加上 如果佢因為咁而唔開心同冇安全感
做男朋友係有責任唔再去做呢啲行為
而且你有眼睇 大家都覺得你女朋友唔開心係正常
咁點解你唔可以為咗你女朋友 少啲你ex打機
同埋唔好同ex私底下有咩inbox嘅聯絡?
你唔單止同ex打機 有inbox傾計
仲要仲用緊人哋送比你嘅嘢
真係愛現任嘅話 係唔會做啲傷害對方同令對方傷心難過嘅事
我明你有你嘅原因
可能你覺得只係傾打機 又唔係flirt 點解唔可以傾
又或者啲嘢冇穿冇爛 點解要買新
咁點解唔得呢?咪就係因為你咁做會令女朋友呷醋
令佢唔開心同冇安全感囉
淨係呢啲原因已經足夠 當然前提係佢唔開心係合理啦
咁既然你哋真係令到你女朋友咁不安
其實你哋係咪一定要繼續呢啲行為呢
你諗清諗楚啲你係咪真係愛呢個女仔
如果個ex係重要啲嘅話 你可以繼續
但如果係現任重要啲嘅話
我唔該你 唔好做呢啲令佢嘅安全感不斷下降嘅行為
但係想講 你ex都係人哋女朋友
其實可唔可以將心比己
因為佢做呢啲事係會令其他女仔唔開心
極度懷疑你就係樓主分身
樓主唔肯啊嘛
佢好堅持打機,仲要一定有ex喺度

佢啲兄弟係真朋友嘅話,而樓主又識諗會同佢班兄弟講,佢啲兄弟會知點做嘅我又覺得唔算係難為班兄弟,正常人都知現在式同將來式重要過過去式
因為樓主ex係佢好重要既朋友
我都曾經好認真覆佢
結果我都係忍唔住屌鳩佢
ex話自己比人鬧完好唔開心,本身已經係bitch嚟,點會識將心比己,同樓豬天生一對。
八婆配狗公 返去搵你個ex啦
咁對班兄弟嚟講,手背又係肉手掌又係肉,好難搞
班兄弟可以點?同佢ex絕交咩
批評你又唔啱聽
上嚟開post都只係為咗搏人認同
你根本就唔愛你女朋友
由緊張會唔會無咗ex多過會唔會無咗條女嗰刻
呢個topic已經完咗
你同個ex複合返咪乜事都冇囉
變咗笑鳩佢弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞