我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
做錯咩事先
咁你之前做錯嘢果時有無理對方感受
你選擇左做果件事去破壞信任 唔係諗住毫無代價嘛?
分咗手仲打咩機
你都揀左啦 擺明餘情未了啦屌你
正人渣
分手 你女朋友都唔愛你 同返ex一齊仲開心 支持樓主飛左隻臭雞
條女老豆係藍絲
愛極都有個譜
你最愛你自己咋
係 要斷絕 唔係最後分硬手 不過你都係玩緊你條女 Play Boy啫 冇所謂啦
玩過食過咪飛之後揾番Ex囉
唔係咪再玩過下一條女 用Ex再激死佢之後
再玩下一條囉
等佢吔見識過你呢種人之後
就識㨂番個好男人
咪當教下佢吔囉
你真係善心人
諗起黃翠如
想做fwb啫 講咁好聽做咩
可能佢對自己冇自信。因爲佢會諗佢唔夠你ex好,而你會離開佢,所以佢先唔比同唔想你同ex聯絡。試下同佢平心靜氣咁傾同埋唔好用ex D野同叫ex 唔好私底下揾你打機。
我個人唔建議為愛情放棄曬所有友情,但如果你女朋友接受唔到你地一齊打機,咁你都要做選擇架啦,你唔同ex打機,都可以同其他朋友打嘅姐同ex打機係咪真係咁撚緊要

一係你就搵過個女朋友囉
有人話女朋友抵撚死樓豬一啲都唔心痛
ex唔開心就好大隻字強調
分手啦
就算今次你條女放過你
他日見你同第二條女行埋啲又會發曬癲架啦
建議你分手
真 根本大部分女仔 分手後無曬感覺都唔會突登同ex聯絡,要打機都會同成班fd開個group
唔係話唔聯絡就面阻阻
原來重要係兵仔
我有個女朋友都係唔鐘意我用ex送嘅嘢
結果佢送/自己整番戈d嘢俾我要我用

既然女朋友唔滿意,咁佢應該自己諗辦法解決,唔好煩住晒。
咁care ex開唔開心
分手同返ex一齊囉
冇撚話錯你呀狗男女
On9 分手啦屌 放過你女朋友
無追post,唔太清楚來龍去脈
不過愛情同友情的確係要搵個中間點嘅

但我就點都接受唔到同fd斷絕聯絡,到佢接受唔到我親人,唔通又要同親人斷關係咩
你為咗個ex放大到話唔同佢聯絡等於冇社交,咁你不如追返個ex算啦
咁你 partner 講到明

你都唔換
仲keep 住同 ex contact
係你仆街
如果現任同ex之間二選一 你居然係揀個ex
咁姐係你根本唔ready亦唔應該同現任一齊
放過人啦
樓主真係垃圾冇得救希望樓主現任及早止蝕離場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞