我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
希望佢唔係假膠啦
因為我真係想推到佢女朋友見到
幫樓豬分手一天光晒
支持你
下 你夠愛你女朋友 係心甘情願做而個選擇架喎
不嬲同ex聯絡係唔少人嘅禁忌黎
咁而家女朋友已經同你講咗接受唔到
你可以做嘅 一係同ex唔好再聯絡 一係就分手
仲講到自己好似好撚無辜咁
無論你做一千樣、定一萬樣野都冇用
你女朋友想要既好簡單-就係想你同ex直接斷絕聯絡
你都唔肯做,講條鐵咩
真係鄧你女朋友慘
用佢送既野冇問題,我同意你話仲可以用唔想浪費
但冇必要keep contact,尊重下女朋友
一係要EX
一係要女朋友
一係將女朋友變EX
自己揀
你有幾缺朋友

咁重要咪繼續keep呢段友誼,搵啲中意滿頭綠光嘅女朋友,咪逼人接受
你個ex都幾唔識做人
Live左 留名先
btw 樓主真係好柒 好似20歲出頭個啲柒頭一樣幼稚
樓主自己都識講話點都要有一個人犧牲
即係佢expect佢女朋友犧牲
仲話好愛佢
人唔笑狗都吠
有d人就係咁,
覺得對方緊佢就會愈唔重視,
就因為覺得對方為佢屎都會食
失去左就會話個ex好緊要冇左唔得
你係咪同ex一齊嗰陣做錯事俾人飛
屌 放過你女朋友啦
仲唔識做人, 好明顯係八婆嚟啦
宜家實好開心自己仲咁大影響力
你個ex真係bitch撚到
明知你女友唔鍾意佢 佢比人鬧完同你講唔開心都算
仲要話 我男友都無唔比我傾啦
言下之意 即係 我男友都比 點解你女友唔比我地傾喎

作為絲打 就算平時同異性無特別避嫌
但當人地女友已經開到聲 點會仲唔避下?
何況仲要係ex
咩居心 係人都知啦
冇左個ex 好大犧牲 要上黎叫春
所以同樓主呢d隨便撚一齊到
師兄呀,完全放棄同Ex 來往,分左手係無朋友做架啦,或者有一日大家都各自有家庭,果陣時再見面寒喧幾句啦。如果你覺得因為女朋友而放棄朋友係唔值得,咁真係分手啦,比唔到安全感個女仔講咩都假,同埋可以有其他朋友圈子架姐
樓主仲要覺得ex天真單純
女朋友就無理取鬧 真係cls
我真係想像唔到同呢啲人一齊會喊幾耐
點解做人唔做唔做撤底D? 博D咩?
由頭到尾都口口聲聲愛佢女朋友
我估係愛佢女朋友個閪
樓主快啲介紹你個女朋友比我地 你咁大方應該唔介意
我絲,有兩個ex
初戀個ex係大家對大家都好真心
佢同佢前女友even無聯絡但有時俾我搵到佢地以前嘅回憶我都會好介意然後show自己唔開心嗰面佢睇
係好on9 因為嗰陣好愛佢

到第二個ex,似係為拍拖而拍拖
唔係好愛
佢都係唔會掉佢ex嘅嘢
仲成日帶住以前同佢個ex嘅情侶手飾
呢啲明明係非必要
但我發現我係唔愛佢唔愛到都廢時話佢
係發自內心無介意過件事

所以自己諗啦
佢今日介意係因為在乎你
到佢有日唔介意或者突然降低底線你就要驚
亦都可能佢已經俾你傷透
屌你老母仆番去同個ex復合算啦
仆街啦你
仲搵EX
咁好撚賤架知唔知啊
你愛自己咋
講咁多野咪想啲人認同你屌9你女朋友
然後叫女朋友妥協
收皮啦 分手啦同返ex一齊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞