我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
你條女唔鋸你老母 係咪兩樣都要係有問題呀用下腦啦懵撚
你係咪好細個?

唔明點解打機一定要搵ex打
乜全世界得你個ex識打機咩?
根本藉口黎姐你
宜家你女朋友係咪叫你唔好同異性傾計?
你搞清楚你女朋友宜家不滿啲咩先
佢係唔想你再同個Ex私下聯絡
兩者好大分別囉
我男朋友都係一模一樣
啱啱一齊對我極差 成日失蹤 講嘢好難聽
我以為佢本身個人係咁
機緣巧合之下知道佢對個ex完全唔同態度
例如佢係街唔會想拖我手
如果我掂到佢 仲會一嘢fling開
但對住ex係拖到實一實

嗰時勁嬲 日日都好懷疑佢
佢仲要鬧返我小氣 話自己冇針對人
係覺得「件事」冇需要做 或者以前做過冇乜好回憶
叫我唔好咁八婆咁誇張 乜都到較意

一年後大家穩定咗
佢先話一開始冇愛過我 係貪我就手 想屌吓就知

所以話女人懷疑得都十成九係真
係啲男人扮哂話咩對事不對人 唔係對ex有特別感覺
不如叫你女朋友上連登睇下呢個po
以下係我對你女朋友講嘅嘢
同呢個人分手啦
樓豬唔會覆你呢啲
佢都唔覺得自己要避忌
唔係想拗贏 我只係想佢體諒下我
唔啱聽就屌鳩人
咁你咪繼續同ex打機囉,你都唔care你女友啦有乜好講?

搞L笑
唔識避忌就咪撚煩啦
分手啦 放生你條女
你宜家唔會仲同佢一齊啊嘛
咁都仲一齊落去?
我地係成班fd一齊打冇可能剩係賣甩我ex
我地成班係中同
又偷換概念
明明講緊你同ex聯絡又變咗係咪女朋友講乜都聽
瞓撚醒未?
你話你女朋友唔鍾意你食雞翼 我相信無人會叫你要就佢
你講咁撚多嘢都係想人認同你 話你女朋友小氣
你乜柒問題都無
得啦得啦你無問題 千錯萬錯都係你女朋友錯
分手啦

屌你老母
點解要做到咁卑微 你話佢啲朋友話你小氣 係㗎啦小氣又點呀 咪分手囉 又唔係得佢一個男人!

我覺得同ex保持一定嘅距離 唔好再聯絡 係對現任嘅尊重
咁你唔體諒下佢?佢就算繼續比你同ex做fd,佢個心都唔舒服,你覺得ok?
點解唔得,大不了咪唔打
幾多歲?仲沉迷打機
可能你條女係擔心你個ex冇避忌,唔係唔信你係唔信你個ex?
Sorry 爬唔切文,你曾經衰過好難怪你GF喎咁樣,正常人都會有戒心啦,你有冇比足安全感佢先,定係“做盡啦我仲可以點”就算
咪撚偷換概念
而加問題唔係其他異性交流 係你ex
互相遷就 你呢點有遷就佢咩?
同ex絕交=冇左自己
連你都覺得ex對你有幾咁重要啦
仲唔撚飛左現任同ex一齊返?
一方面,你咪試下比啲信心佢,唔同ex打機消除佢嘅疑慮,將心比己,你條女仲同緊佢個ex一齊玩睇下你有咩感覺,你未feel到或者覺得無問題因為你處於上把位

另一方面,但你條女有啲恐怖,同應該好多內心小劇場,如果你take action後佢變本加厲,你可以飛撚咗佢,同control freak拍拖有撚排你受。
我依家只係想知除咗要同個ex絕交
仲可以點樣解決到個問題 我好愛我女朋友 唔想因為咁分手
老母同ex比
你同老母扑嘢呀?
又唔見你體諒下你條女?
自私到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞