我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
無用的,遲早佢機都唔俾你打,佢對你根本0信任
人如其名

唔想分手想兩個要晒,點知上黎比人屌到仆街
咁不滿快d分手啦
女朋友咁蠻不講理快d分手啦
你係對佢好嘅 真係在乎佢感受嘅
你估佢好想自己成個癲婆咁咩?
其實最好既解決方法係分手 搵一個接受到你會同你ex有聯絡既女仔拍拖
你女朋友唔會改變到你 而你都唔會改變到你女朋友既想法
分左手之後 你女朋友唔會因為你唔開心 你又唔會因為唔可以同ex做朋友唔開心 ex又唔洗比人罵覺得委屈 winwin
你可能覺得分左手之後你女朋友會唔開心 但長痛不如短痛 之後佢就會認清樓主係一個垃圾
又唔見你體諒佢?
解決辦法好簡單
你覺得你女朋友質疑你好煩
直接分手
放棄唔到同ex聯絡
直接同返ex一齊

你哋真係冇嘢邊個知
唔想避忌 唔想理解女朋友 唔好拍拖

你可以去蒲
你可以去玩交友app
你可以同EX有聯絡
人哋都可以懷疑

唔係一句我哋冇嘢就大晒
邊個知?
所謂好男人
唔係特別忠心 專一
而係佢哋唔會出現喺令自己有引誘的環境
講到尾 又係因為個ex幾特別幾特別
仲要其他嘢就晒佢
咁不如當初唔好分手啦

又話自己幾愛幾愛女朋友 你自己睇多次個post啦
但凡反你女朋友嘅你就agree 仲踩多女朋友兩腳
Ex就係呢個世界最慘最可憐 又冇你愛 又要比你女朋友蝦啦得未?
一個單純既人點解要唔開心,如果我無同你私下聯絡,對你無野,無留戀,話知對方女友點諗,who fucking cares,又唔係同你女友有親

通常講中左,有妒忌心先會有情緒,你都係放生你女友啦
樓主:我愛佢㗎。點解要我避忌嚟證明自己,我有自己原則
既然ex咁重要 咁咪放棄現任女友囉
你女朋友咁都未同你個On9仔分手都真係⼀個好女仔嚟

一係你就斷曬所有同ex有關嘅野

一係就將你女朋友變成ex放過佢啦
樓主分手未?係就快
大家價值觀唔同 我係條女一早同你分左手
大佬 識唔識尊重人
樓主唔敢承應
好欣賞你同ex嘅友誼
希望你一世單身就唔會有人因為你地友誼唔開心
亦無人阻住你同ex打機
睇嚟師兄都幾缺朋友
為咗keep住一個無關緊要嘅朋友而同女朋友分手
樓主呢啲人自我中心到極點
點會考慮自己條女感受
人如其名
家陣唔係朋友而係Ex喎
我唔覺得要求對方同Ex斷絕關係係好難嘅一件事
都唔係吖
樓豬好鍚ex
想問師兄係咪食咗誠實豆沙包
求其講句朋友送再轉移話題咪皆大歡喜
明知女朋友唔鐘意個ex都仲要提
真係嫌死得未夠快🙏🏼🙏🏼🙏🏼
其實係你文字間都睇得出你care邊個多啲講到ex咁好又覺得佢唔會過界就唔會搵你打機啦 有啲野人大左唔係fd唔fd就一句講曬 你同佢都各自有男女朋友就應該保持翻距離 係為大家同各自伴侶著想唔係你一句接受到你女朋友都可以搵下ex傾計就講完
打機一定要同ex打?同其他中同打唔得?
如果一定要同ex打,咁唔該樓主你快啲分手,唔好再禍害你現仼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞