我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
無限上綱上線完未
你ex好pure好true
真係一個單純善良又貼心嘅好女仔
你忍心睇住你呢個咁完美嘅ex俾第二個男人抽插嗎
快啲同返你ex一齊啦
男友應該花時間同佢個ex 打機多啲
樓主宜家都好愛自己嘅,句句都我我我咁仲愛唔夠?咁撚愛自己就快撚啲分手啦咪撚拍拖害人
愛自己同自我中心有分別,樓主好明顯係自我中心而唔係單純嘅自愛
基本尊重比你講到百分百付出同埋賣豬仔

個句“到發生個陣”個口吻同國安法一撚樣,到時入集中營你記撚得第一個支持呀,講咩“到發生恐怖襲擊個陣又點點點呀,所以入集中營咪岩囉“傻鳩

定樓主唔敢上水開分身
講還講唔好用埋啲支那用字
覺得描述支那mind set用支那字又幾合理
由尻佢地啦 呢到好撚多 童話式戀愛撚 衰撚過睇韓劇d女
sorry原來係支那用字唔好意思
你都係愛自己多啲
覺得自己嘅開心重要過兩個人嘅開心
怕拖就係會有啲犧牲 因為你地兩個有唔同背景同諗法
你講到咁愛女朋友 點解唔可以犧牲少少野
愛係全心全意想佢開心所以唔介意作出讓步
因為愛一個人會令你個心覺得你地嘅相處先係最重要
鍾意係你想得到佢而佢嘅感受並唔重要

我覺得你只係鍾意佢唔係愛
基本尊重每對情侶唔同,有人唔介意有人介意,所以咪價值觀問題同傾唔傾埋。

到發生果陣呢段一來唔係我講先啦,二來你估做人一係淨係諗未來24小時生活就算咩。

至少有打算同對方過世的話唔會淨諗24小時,
會咁諗的應該都係當對方係砲友先會。
咁你女朋友明唔明
樓主冇自理能力要坐輪椅所以可以俾人斷到六親?
同埋 如果唔同ex聯絡就叫100%付岀
呢啲叫自我中心唔叫愛自己
根據你既講法,佢女友擔心都好正常。
今日就話前任問佢打唔打機
第時前任問佢要唔要打飛機
將來直頭搵你同佢扑野你信唔信?

事實就係宜家女友只係要求唔好聯絡,
事實就係樓主曾經背住現任搵返Ex
(美其名為分左手先搵返ex 但又復合返)。
對於大部分人應該係basic嘢但已經到咗佢哋天花板
原來樓主出過軌令女朋友疑心重都係基本尊重唔同

快d去參加特首競選團隊.,佢地急需你呢種人才
我都巳經唔敢撐話同ex做fd係岩既
我叫樓主唔夾就散姐 咪比人食撚住 都唔撚得嫁 未發生既野唔講得嫁 有先算嫁
仲有冇繼續腸個ex
同女人講道理已經on9
樓主以後溝女記得同啲女講定先
「我ex係我最重要既朋友」
睇下有幾多女仔聽到呢句仲會想同你一齊

快啲同你女朋友分手
佢呢啲咁正常既女仔唔適合同你一齊
所以咪話,唔夾又唔信的話
不如就雙方都各自放過對方好過

唔係遲早好似上面某巴打咁,
條女第日郁啲坐窗邊就無謂。

一生在世得一條命,
唔係話YOLO就可以自私到底。

至少唔好明知第日都會知道難受的情況下,
卻依然今日繼續選擇難受落去。
冇送返新嘅比我,最後係我出錢重新買返哂啲嘢

有無搞撚錯
真係好委屈你

另一半唔同ex聯絡原來已經稱得上童話
講到好似樓豬好似對女友情日日噓寒問暖 隨傳隨到咁款
真係笑到我乜依家香港人嘅快樂嚟得咁簡單呀
咁抵條女唔信你啦 講啲唔講啲
你自己衰過有前科仲keep住同個EX有聯絡
根本都冇照顧過你女朋友感受
仲要調轉頭話返條女唔識諗?
你咁大條道理覺得係條女野蠻咪分手囉
訓醒睇到啲留言我就安心了
證明當年我做既野都無錯
終於有人幫我平反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞