我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
錯既係要你自己買返曬啲野
但唔同ex打機好難咩
講真無咩人接受到另一半同ex仲有聯繫
可能你搵個唔介意嘅人一齊
大家會開心d
我想表達嘅只係唔係每樣嘢女朋友一句話唔中意我就要即刻聽話唔做,難怪依家咁多港女理直氣壯
我喺到發誓我同我ex對話內容連小小過界嘢都冇,行得正企得正,同條女一齊期間都完全冇單獨出過街邊隻眼睇到我冇避忌?
放生你女朋友啦
問題係你條女介意 問我把撚

你條女理鳩你對個ex有冇感覺姐
重點係你d行為令到佢覺得你地有野
你一日唔撚同ex絕交你條女都係會嘈
咁簡單都唔明?

你應該好撚自我中心個d人
唔識企係人地角度諗 成熟d啦
佢覺得冇問題唔會咁做
我唔明嘅位係點解覆一覆就要分手,依個世代感情變得咁脆弱?我覆既內容都係打機嘢
係你女朋友角度應該唔會覺得你哋再見亦是朋友
有女就盡量唔好同ex有聯絡啦 打機又唔係一定要一齊打…

真心想有人咁樣鬧下我條仔
但佢啲男仔frd一致都係覺得我太小器
咁如果你女朋友同ex打機 做朋友
你發現左之後佢話我地都係打個機姐
覆嘅內容都係打機嘢
唔想冇左個咁重要嘅朋友
你接唔接受到?
唔扔要企硬!
但如果你care女朋友同care段關係 就最好都要避同ex打機啦 搵第二啲朋友 就算要一齊打都唔好私底下約打機除非你想不停嘈落去
做到就做啦 咁樣安全感好易無
最嘔心呢種講法
前女朋友變好兄弟
你講出嚟自己唔會笑㗎
大佬你哋互相睇過裸體又做過愛
你會唔會同過好兄弟做愛呀
真係自欺欺人到極點
係咪日後我只要同異性傾計,女朋友一句覺得我地有嘢,我就要即刻斷絕來往?冇錯我同個ex絕交就唔洗再因為依樣嘢嘈交,依個係對佢最好嘅解決方法,咁我嘅感受邊個理?情侶係要互相遷就,唔係佢一個想點我就要冇咗自己。係我要同你講,成熟啲啦。
你有冇咁缺朋友 你依家講到你個ex好似係你內心有個好重要好特別嘅地位咁 係咪想激死女朋友?
屌係發佢脾氣佢仲話我護住個ex
兩樣都想要就收鳩皮啦
分手啦放過你女朋友
個個人接受程度唔同
而你女朋友接受唔到你同ex有聯絡, 明唔明?
就算道理係你果邊, 你拗贏啦, 都無意思
我覺得就簡單d,睇睇另一半要求係唔係唔合理, 如果唔係唔合理嘅(eg唔比用ex ge野),而家睇落你都同佢傾唔掂數,咁就GF同要求之間做取捨;如果唔合理(完全唔比同異性朋友接觸),接受唔到就分開,價值觀問題冇得搞。
on9,你自己有撚曬立場就咪撚上嚟開po啦屌你老母
如果你女朋友私底下同ex有聯絡你會點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞