我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
但如果唔可以互相理解,最終都係建議分手,嘈落去無結果
做錯過野令女朋友懷疑 仲不斷同ex聯絡 強調ex係一個好單純既女仔
佢Ex會同埋佢啲中同一齊打機
總結係:樓主覺得Ex係「好好好重要嘅朋友」唔可以失去佢
咁你咁唔妥條女,分手咪得囉,咪講到自己好偉大咁啦,宜家地球冇咗你唔識轉咩,死埋一二邊同個ex慢慢打機打成世啦
樓主點都會話佢ok㗎
因為都冇發生到
咁你講到自己咁委屈 覺得自己女朋友咁黑人憎 點解唔分手 你m底?
真,佢ex 同為女人
毫無避忌,絕對唔單純,可惜男人係唔會睇到呢啲
答咗好多次 冇問題
分手啦
你唔好害人
自己女朋友成日因為呢件事唔開心
呢啲樓主係睇唔到亦唔會理會
只會煩惱點解女朋友唔「體諒」佢
叫埋你女朋友一齊打咪唔奇怪囉
其實作為人地既另一半 係絕對會努力比對方安全感 少一樣野日日擔驚受怕 感情先可以維繫得長久
我男朋友同ex都有班 common friend
但會自動自覺所有場合唔會碰頭
班 common friend 都會識做分開約
係一份尊重 亦都係一份心安
ex 呢個身分唔係普通異性朋友 會敏感好正常 既然女朋友出到聲唔鍾意就應該避嫌了
或者每次打機都叫埋佢都係好辦法 信任可以一下就破滅 要重建信任真係需要好長既時間
樓豬有前科咖
宜家問題就係佢又要hurt女朋友又諗住同女朋友“過世”姐係要個女朋友同佢埋單姐
咁你啲兄弟唔識體諒你?一定要約埋你個ex先可以一齊聚?私底下兄弟聚會都冇?

冇嘅話不如樓主識過另一班friend仲好
真!重要知對方女朋友非常不滿
你用你把尺放係人到其實無意思 簡單一句就係分手 你無諗過佢
樓主做唔到呀 大家唔好再逼佢啦
Ex係佢一個「好重要嘅朋友」嚟㗎
有人話如果樓豬女朋友係藍或者屋企人做狗就抵撚死
樓豬一啲都唔心痛
即刻衝出嚟大叫我條女老豆係藍絲
唔洗講都知樓豬幾憎自己條女啦
講得好好
明明你女朋友就係唔想你同ex私底下有聯絡
宜家又屈女朋友要你同成班frd絕交
其實有common frd唔代表你哋唔可以保持距離囉賤人
因為樓主ex重要啲㗎
冇咗個ex就冇朋友㗎喇
朋友同錢一樣,點會有人 話多
建議樓主pin左自己有前科先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞