我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
呢位師兄,我唔知你上嚟放低呢段說話喺為咗咩,都無意去諗你到底為咗咩,只喺睇完有少少感觸,都想當發洩一下自己嘅情緒,細佬我先講講自己嘅處境。

喺我同我而家嘅女朋友拍拖之後嘅一至兩個月期間,我刪晒社交媒體上面所有異性(包括同學同事親戚朋友),只因為佢一句唔鐘意,接受唔到。

直至第三個月,開始進駐我屋企,一星期大概有一兩日佢會返屋企直至現時一個月都唔一定有一日返屋企,期間就喺一直搜索我間房嘅每個角落,一啲前度送嘅物品掉得就掉燒得就燒。但喺喺我唔知道嘅情況下

每日或隔日嘅例行活動就喺睇晒我所有通訊紀錄、對話紀錄同網頁紀錄,一有佢覺得有問題/唔滿意嘅地方先發脾氣再一哭二鬧三上吊,例如一啲Cosplay相嘅網站或咸網。利申完全冇任何交友APP,玩啲Game喺單機

細佬我本身做夜場,識佢嘅時候我已經係做緊夜場,佢都清楚明白而去同我一齊,而一開始大家係有溝通有共識地傾過,我唔會於工作時間同其他人作過多嘅交流嘅情況下繼續做夜場,但最近面臨就嚟有返工開,佢就俾咗個選擇我,一喺就轉工(時間同步)一喺就分手,幾經商討後最終定為只要我嘅收工時間係0100,尚可接受。

我同佢一齊半年有多,老實講,我唔喺貪佢靚/身材好,只喺單純地我鐘意佢到愛佢,呢段時間入面我自問冇做過任何對佢唔住嘅事,出入有申報,九成活動都喺兩人出席。喺我屋企到住嘅時間佢要洗嘅衫我洗完再要幫佢執埋,早午晚三餐我煮完食完仲要我執埋碗碟洗埋碗,連沖杯嘢飲都要我代勞,飲完隻杯就就咁放係到。而叫佢執返自己嘅手尾,成功率大概得30%。

可能會有人講,睇呢啲嘢上咸網唔用Private mode睇完就刪喺我戇鳩,我只喺想講一句,其實我真喺特登俾佢睇到,因為如果唔喺咁,我都得唔出上面所講嘅每日或隔日就睇我一次嘢嘅數字出嚟,我曾經表態過,其實咁樣做,真係會令我好有壓力,好辛苦,因為好似每刻都俾人望住自己做緊乜,可能有人會話行得正 企得正怕咩比人睇,會咁諗或者想咁講嘅師兄師姐建議開返個一星期無中斷直播俾人睇,再對我講呢句,謝謝。

我覺得,我只喺想,尊重一下我嘅所剩無幾嘅私隱,我只喺想,久唔久有自己嘅小空間時間,俾我去做啲男人嘅無謂嘢無意思嘅戇鳩嘢。

就係5個鐘頭前,我拉返坐喺大廈氣窗上面嘅佢落地,事因喺我冇去為我留低喺Line memo嘅Cosplay相網站道歉同應承唔再做呢件事,我冇去道歉同應承,喺因為我想借呢個事件,希望佢明白,我真喺唔鐘意經常俾人Mon住我所有嘢,事與願違,喺未有結論前佢已經企跳。

入返屋後驚動到我家兩老,兩老都關心同安撫佢,而家佢都瞓咗,而我,因為呢件事而瞓唔到,唔敢瞓,驚瞓著而上嚟下嘢而見到呢個Post。就喺咁多

Sorry for 1999
實在太多感受,太多事件我一時三刻唔識去組織同表達。
真心定假膠條女點識、咩樣、咩背景
你咁都忍撚到都幾好嘢
真心

本身喺去探個舊同事嘅場到識,佢喺個到PT,我舊同事見我dry咗幾年都支持我去追佢。

普通樣

讀緊書,單親,與祖輩同住
你收皮啦,你第4寫嗰堆嘢已經同大家講你根本對個ex重有意
放過自己啦
對於連登仲有咁多頭腦清醒嘅巴絲表示感動

放生女朋友啦樓主
唔好害人
只喺我諗到,如果真喺因為呢啲事佢過咗身,我點向佢家人解釋,我兩老又會唔會過唔到呢關,我又喺咪真喺可以置身事外,我會唔會受唔住呢個結果。

身邊仲有聯絡嘅朋友全部叫我散,話真喺冇責任,但我唔太過到自己個關
分手啦屌你老母
咪撚害人
你到底幾多歲?
唔知佢女朋友有無上連登
最好推到晴報嗰啲page都轉引
務求令佢女朋友睇到
所以叫你放過自己
有啲人你係唔應該甚至唔可以負責任
大愛唔一定係好事
就係呀屌你,咁多人唔揀,係要揀個ex,屌你都戇撚柒鳩
同Ex已經唔會再傾私人野
與此同時
Ex係自己好重要嘅朋友

好重要嘅朋友,但唔會傾偈?
咁究竟係曾經好重要嘅朋友,定還是而家都仲對你好重要嘅朋友?
多謝你先,我都想等佢瞓醒再去解決呢件事。
樓主其實好享受分左手仲有聯絡
咁搞遲下肯定扑返野
咪撚扮曬野啦柒頭想屌兩個閪姐
樓豬真係好撚賤
你女朋友真係慘
日日俾你精神虐待
乜唔係應該係
你女朋友仍然住喺邊到呀?
你個名已經講咗你係咩人
連最仇女嘅連登都唔撐樓主
等樓主仲以為自己可以圍到爐
其實我好明白樓主你諗乜, 我亦都唔覺你有乜錯, 不過你女朋友一樣唔可以話有錯, 個個人既接受程度同準則唔一樣, 你需要既係一個明白你同大家觀點一致既女朋友
屌你老母分手啦仆街
咪撚再害你女朋友
最撚慘就係你同你個純真嘅ex啦
你女朋友咁委屈你咁黑你憎咪分手囉
又咁撚多藉口
又話想搵方法解決問題
人地講哂方法你剩係識發脾氣駁人地
講到尾你只不過係想女朋友妥協你姐
講乜野搵解決方法姐
咪扮野啦好嘔心
既然你個ex咁重要 重要得過女朋友嘅感受
分手啦屌你老母

Ex買比你既野,好心就扔撚曬佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞