我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
唔撚洗同佢講咁多 講咁撚耐都唔答重點
佢而家一定話冇問題架 因為都冇發生
到發生果時就會話大家都唔同 你同個EX一定有野 我同個EX就冇野
我可以 你唔可以
屌冇睇到#20,收返
最初你唔係咁講嫁喎發現比人屌改口供呀?
想改口供拉埋社交生活去引人屌返現任?

條女如果迫我無哂社交既我肯撚定會分手
唔似得你咁自我中心 又要ex又要現任無條件咁遷就你
無恥過777

補充返 你自己破壞信任在先 怪返現任唔撚信你?
"係咪女朋友唔中意,我就連自己原則都可以不顧"

你要有咩原則?
地球拯救隊 咁我唔屌樓主喇 係現任仆街唔識體諒
呢啲糾纏不清隨時返撻
仲要佢依家愈來愈唔妥現任
1. 少聯絡唔等於避忌
偷偷msg個Ex比人周到仲好意思講。同埋唔係衡量次數既,如果你唯一既msg係dirty word都已經夠死,講咪撚避忌。好似「打唔打機?」呢句,點解唔gp講呢?定個個fd都會direct msg你呢?講得一句就有第二句,直接已讀不回,佢無癮揾你咪搞掂。

2. 放棄Ex=自己無原則?
追返post,發覺樓主好鍾意有個錯誤類比,話如果係好兄弟/老母,係咪要為女朋友斷絕關係。但明明EX就係EX,溝埋黎講做乜鳩?EX係過去式,係唔重要嘅人。至於你話讓步=冇咗原則,但有啲嘢唔係apple to apple既,何況你咁搶口,
點會咁聽話,咁易冇咗自己呀。你驚自己又做對唔住女朋友既野仲好啦,原則撚

3同4 隔埋一齊講啦
點解咁多巴絲覺得有問題,係因為「身分問題」。簡單物件同圈子你都咁難割裂到,可況感情呢?係無錯,EX個名份係「朋友」,但之前叫「女朋友」,連你自己都話好重要、好難得既人,咁之後死灰復燃好好難講。最重要女朋友提埋你,你都夠膽死Ex>現任,點樣唔嬲?

所以同樣都係「女朋友」,一個係過去既人,你放棄左;一個係現任,將來會走到最遠既人。正常毫不猶疑選女朋友。
我就同你一樣 條女就同你條女一樣咁撚煩
又多疑又剩
樓主見越嚟越多負d皮,死狗唔敢覆
最好兩個攬住一齊過世 唔好害地球人
我之前男朋友個銀包係佢ex親手做既,佢又係話冇爛唔想換住,我唔想佢用就特登買個送俾佢

所以我覺得樓主女友都唔係好好姐
用ex送嘅野都仲叫可以接受 銀包個類可能用慣唔想換 至少實用
但係同ex聯絡係不論網上定現實都係問題
你稍為企翻喺女朋友嘅角度諗都會明
又或者調翻轉身分 同ex聯絡嘅係女朋友
你咪一樣會上黎叫春懷疑被帽之類
將心比心啦
咁一係就尻就 散左去算 佢聽日見到你公司有條女幾正又叫你轉工咁點
返正比人懷疑,食左先講

利申:有棍非基絲
叫雞 樓主雞蟲嚟 拍緊拖都去叫雞
應該乜都靠女朋友同老母嘅裙腳仔嚟
毫無主見又唔識企喺人地角度諗
讓咗條女比我算啦
我實好好滿足佢
你嗰個單純嘅ex抵俾人鬧架喎,打唔打機呢啲咁嘅小事,係group問唔得嘅?其他人問你唔得嘅?一定要佢私下問你??唔好同我講唔識避嫌就係單純

你唔keep住私下同個ex傾計又點會知佢唔開心咗幾日??

你連你女朋友嘅心情都理解唔到,仲話想同佢過世
而家叫你唔食分手 你咪又係照食
有得必有失架啦 一係忍一係走
一睇就知樓主自我中心到一個點
打幾句嘢都成堆「我」字
放過條女 益下啲巴打啦
去搵返你ex做sp鳩痕埋插下囉
又可以打機食飯出街
滿足晒你嘅要求
樓主真係冇改錯名
咁既然你咁堅守原則,又唔願意犧牲,又唔想遷就人地,點解唔分手??

’’諗過分手但同時又唔捨得‘‘=食之無味 棄之可惜??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞