我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
樓主覺得佢現任唔開心都係自己攞嚟好癲
To 樓豬女朋友
你值得更好
樓主女朋友you deserve way more better
我都係
我有男仔frd 知道佢有左女朋友之後我都唔會再搵佢 廢事人哋女朋友唔中意 大家都係女仔 呢啲野係好敏感 所以佢ex肯定唔係咩好人 樓主女朋友先咁憎佢ex
假設我為咗女朋友決定同個好朋友絕交 咁又有邊個體諒我
其實點都要有個人犧牲 點解唔係我就係我自私?
你講左咁耐一句都無諗過你女朋友感受
句句都係指責緊佢
你女朋友唔開心既原因關佢死都要屈你同ex有路咩事?
佢唔開心既原因係因為你做所有野都係諗住你ex感受
但從來無照顧過佢感受
係你自己主觀覺得佢死都要屈你同ex有路
成班fd一齊打點解要由你ex問你打唔打?
你啲fd同ex都好唔識做喎
建議追post 今次唔關條女事
推到令樓主女朋友同樓主分手
有無識樓豬或樓豬女朋友既巴絲?
有的話幫我叫佢女朋友睇呢個post
睇下樓豬有幾「愛」佢
你林鄭黎嫁?

全世界錯 得你無錯?
其實簡單d 你條女接受唔到你同你ex有聯絡
唔好係到嘈嘈嘈咁撚煩啦
你得兩個options:

1. 同ex斷聯絡
2. 搵個接受到你同ex有聯絡既女
你現任真係好仆街
你個ex咁純品好女仔都比佢無端端鬧爆
建議飛左呢條八婆追返ex

拿拿拿!

封存同刪除對話無乜分別嘅都係大忌

簡單一句,行得正企得正做乜要咁樣?

跟住你會話「驚佢睇到會諗多咗啊嘛」,即係咁,其實你估到、甚麼知道女朋友嘅反應會唔鍾意會不安,但係你嘅選擇係依然去做啲女朋友反感嘅事,咁點解你會期待佢唔會諗多唔會有條刺

狠啲講句,佢嘅心思你唔係唔知,只係你無真係重視

你而家係「明知不可為而為之」
你咁唔想「犧牲」咪分手囉
而家你由頭到尾講所有野都係想逼你女朋友接受你個ex
佢接受唔到咪佢
你根本都唔想有任何付出
收皮啦你
希望條到睇到個po飛撚咗你
死賤男
就當你真係同個ex有好深刻嘅回憶,就當佢真係教識你好多嘢,你覺得佢好重要
但ex已經係past tense,你好口口聲聲話愛你女朋友就應該為佢付出
睇嚟你應該係唔捨得同過去咁徹底say bye bye,不過過咗去啦,多謝你個ex俾咗一段美好回憶你啦
如果你想同你現任繼續行落去嘅話,請你好好珍惜佢,你要接受ex只係你人生中其中一個過客
邊個話要絕交呀而家

唔私下聯絡同絕交差好遠喎 你話你同ex之間都只係講打機嘢 又係一大班人一齊打 咁喺common group都可以講到啦 唔會冇咗個朋友㗎 除非私下有傾其他嘢 而家冇得私下傾 咁就會叫做突然犧牲咗姐
推到比樓豬女朋友見到
真 我係佢女朋友一定都會覺得條ex肯撚定係臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞