我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
但係而家同緊你女朋友拍拖 就唔該尊重對方啦 的確有人可以接受另一半同前度繼續保持來往係朋友 但會接受唔到都好make sense啫 前度喎 唔係普通異性朋友 取捨囉 咁樣都唔識尊重 你放過你女朋友啦
愛你老母咩 愛自己咋你
收皮啦屌你,
你所謂既朋友咁撚重要就預咗無咗條女,
希望你以後條條女都同ex有聯絡打友誼波,
仲同你講啲ex重要過你
你從來只係諗自己 你有無企係你女朋友立場諗下

你自己問自己啦 如果你女朋友有同Ex Keep住傾計同玩

你介唔介意?
你女朋友都係冇安全感啫,ensure到你同你個ex對大家100%係冇意思就得啦
Show多啲愛俾佢,佢懷疑你哋嗰陣你唔好鬧翻佢轉頭,解釋翻真係冇嘢

佢仲懷疑就冇辦法 搵個第二個好過
笑撚咗
信任真係難d建立,失去左就唯有逐步逐步嚟,可能要訴諸一啲效率好低嘅建立信任方式

掉左ex d野係一個唔有效嘅方法,但你要衡量下係咪現時仲有其他可行嘅選擇
我有啲好奇你嗰ex點諗 你不如叫佢俾下意見

你咁有原則 點解又聽佢講唔再用你ex送既野??
讓一步你都唔肯,講經咩
掉晒ex送比你啲嘢或者收埋唔再用做唔到?
唔再同ex私下text都做唔到?
你哋有共同朋友有咩開個gourp傾咪得囉

咪撚晒人時間快啲放生人啦
點解避忌下唔聯絡就等於絕交 小學生呀?
呢個時代有ig 得閒睇下啲story知下近況仲唔夠咩?
係咪等到時分手約飲酒慰藉下?

連避忌下都唔肯做 你女朋友唔信你真係好正常喎
諗起我個ex
佢話佢有個好close嘅女仔朋友
大家單身嘅時候會撓住手出街
佢話喺佢眼中朋友嘅愛唔分男女

可能樓主真係同啲兄弟做過愛呢
識好多結左婚有仔女既fd
以前好鐘意打機都為左老婆/湊仔唔打
講到尾都係睇邊樣重要啲既啫
做人點都要有取捨
太貪心最後盞乜都無晒
咁就抵你死啦 條女唔信任你係應該嫁喎
頭先仲搵老母比
應該到而家仲會啜老母粒lin
笑撚到仆街
其實你對個ex有無feel真係唔係重點,而係避嫌
正如你去超市買嘢時你唔會將d貨品未俾錢就擺入自己個袋,然後同人講我會俾錢㗎喎你點解唔信我

你又想keep住個ex,又想留住唔鍾意你同ex一齊嘅女朋友,但係你又唔肯做任何付出去俾更多嘅安全感你條女
好多嘢就係魚與熊掌不可兼得㗎啦
你繼續落去就睇係你條女愛你愛到接受你所有嘢定係死心走人先啦
心聲
無得解救
agree
所以d女人真係好撚麻煩
一黎自己ff當真 二黎純粹係佢唔like 但唔照佢意思做即係唔尊重佢
但佢又冇打算尊重你照俾你用
佢咪話佢男朋友都冇唔比我地傾
認真,連登眾多巴絲打都覺得你係自私撚,你真心愛你女朋友嘅就同佢分手啦,相信你女朋友離開你會開心啲,你咁愛佢點解連呢樣嘢都唔肯做
我同佢冇單獨約過出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞