我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
你呢個講法都係其中一個角度
從頭到尾都係樓豬自己講無女朋友視角描述

重點:樓豬自己都話做過錯事令女朋友好難信佢喎
比人呃咗一次都仲要繼續無限度包容
真係聖人先有資格講愛
追到呢度我已經唔想再話你
反而好好奇你同EX經歷過啲咩

你哋係咪有過啲好刻骨銘心嘅事情
例如互相救過大家一命or拯救過地球之類?
所以到宜家都唔可以斷咗聯絡?

真係好奇一問
嘩屌你
咁快啲分手放過現任
既然佢咁差 唔好委屈你一表人才
又係呢d 在乎ex 唔開心多過現任唔開心嘅人
分手啦唔好害左個女仔
講到現任唔講理好野蠻咁
佢係因為你而變成咁咋
如果佢同個真係錫佢 放佢第一位嘅男人一齊就唔會咁
你放過現任 同佢分手
返去同ex打機又好 叫佢幫你打埋飛機都無人會再理你地對狗男女
收皮啦 你兩個真係狗男女呢
其實都係睇你對女朋友有幾愛姐
depends你顧唔顧佢感受

呢件事根本分唔到啱同錯
話你啱 你做緊啲另一半情理上都接受唔到既野
話你錯 你又無偷食

如果你女朋友夠愛你 你可以委屈佢 由佢唔開心 佢會應該遷就你
如果唔夠愛你 咪分手囉有幾閑姐

同女朋友搵個中間點 你就我 我就你既姐
一係你打機嗰陣開discord 叫埋女朋友睇你打
睇得多就會唔睇
樓主咁既性格 遲早都係會分手 唔洗擔心
抵死到
追po追到宜家覺得你女朋友好慘,我覺得唯一可以比樓主贏嘅,就係話樓主女朋友係藍絲或者警察家屬,咁我無條件支持樓主女朋友抵撚死
如果拍左都幾年時間 信任build up左都有機會咁
一係就背後其實有mon實

如果初初拍就咁放心,諗下條女係咪全心愛你好啲
不過安唔安心每個女人都唔同
恭喜巴打有個咁體貼女友
再屌都冇用 樓主只係選擇性聽d佢認同既野
有冇人識佢條女?快d send個post比佢 為個女仔做件好事
睇嚟絲打係m底喎
你覺得冇問題係你既事
問題係你女友覺得有問題為呢樣野唔開心
一個唔理對方感受,忍心要令另一半唔開心既人,根本冇資格話自己愛對方

你可以繼續搵ex, 但前提係你唔可以令現任唔開心,如果你做唔到兩樣並存,只可以二揀一
同樓主襯埋一對咪岩 唔好累人累物
其實你入泥開po想得到咩答案?
你岩哂 其他人全部錯哂
佢唔係藍絲 不過佢老豆係
discord 呢招幾好
再盡啲就叫埋你女朋友一齊打
等佢融入你嘅打機圈子

到時佢親眼望住你同個EX打機
冇嘢就好自然消除咗疑心

如果有嘢嘅咪分手囉
無謂拖拖拉拉咁浪費大家時間
我都想知
成班fd打機,入多個人唔出聲喺到睇,好奇怪姐
see?一見有得贏即刻講將自己擺上道德高地 咁都好意思話自己好愛女朋友
咁好大獲喎今次樓主你贏咗叻仔
你仲奇怪
樓主已成最大贏家
樓主好撚慘,諗住上來取暖,點知無人認同自己,亦唔會接受其他人意見。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞