我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
想佢讓步 都唔係要接受你同ex
用下個腦都知work唔work啦
呢啲logical fallacy佢鬼識咩
企條柒咩 退埋步添啦 而家唔同ex聯絡 都冇問題 連電話都要比人check. 埋
補充: 搵而啲嘢黎argue / bargain一次做乜撚
又唔係拍拖 打下機都屌
收皮啦你覆既內容都係打機野
咁佢咪即係機友
機友有幾撚重要 要重要到唔理女朋友感受?
如果係咁重要 咁已經唔係機友咁簡單
我都希望有2
不過睇樓主人品
佢應該唔夠膽再開2俾人鬧
真呀 建議樓主即刻飛撚咗依家條女
就係見佢咁委屈明明平時讓左咁多
呢單野企硬啦
挑你咪又係同以前一樣 有撚分別咩
我地幫樓豬開咪得囉
樓主好慘,個ex又善良又單純
但現任就又大頭蝦又公主病自己單方面付出,現任0付出
樓主你都係分手啦,你同你ex先係天作之合
唔好放縱現任呢啲死港女
戇撚鳩比喻
佢同佢ex+一班fd一齊打機
無其他野交流
都要屌
咁唔係孤pick係咩野呀
好撚憎啲人冇fd 諗野勁窄勁小器
樓主無問題
你同連登講分左手做得返朋友,等住俾人圍屌啦00後愛情觀同以前唔同嫁喇,宜家分手就要變敵人
認真講,我睇返1樓你講既最後一句「我地一齊咗年半,長期比人質疑嘅感覺真係好難受」。咁而家你地所謂"共識"左可以任睇手機,但老實講,睇手機某程度上都算係因為對你有質疑先睇姐,你估真係得閒無屎屙拎黎睇?時間耐左,我相信你都係頂唔順,又去返長期比人質疑嘅感覺真係好難受既地步。我又唔係好覺得呢個"共識"係解決到你地問題,因為歸根究底,個問題係你地已經無左信任!真係信你既又使唔使睇呀但你又唔可以怪佢唔信你喎,因為有前科呀嘛,所以你都係俾佢睇啦,睇一排無野就厭(我自己係)
所以咪叫佢同唔好連登仔傾 傾撚咩傾
根本成班人都孤獨開
個心胸狹窄 冇正常社交
咪閪冧屌樓主囉
Ching你好缺朋友
見你講到EX重要過現任咁,咁你女友嬲都正常
咪係 大把人同ex 扑野 打下友誼波 不知幾正常 ,上來連登問做乜9
下 下次話佢唔鐘意佢阿媽成日管住佢
佢阿媽定女友重要呀?
又要同阿媽斷關係?
女朋友嘅感受合唔合理先得架

咁撚小器嘅女人 打下機都唔得 佢日日都要晒另一半時間嗰啲痴身撚樣黎?
既然一齊打機咁咪成班人聯絡囉,私底下聯絡做乜鳩你係咪戇鳩啊得啦得啦你最撚多fd又大方啦,希望你另一半都私底下同ex有聯絡啦
唔好害左個女仔
你會唔會同老母扑嘢啊?
如果係咁你估下次上嚟啲人唔會屌條女戇鳩咩
下次下次 下次大概可以啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞