我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
條女一開始已經呷晒醋,Ching又唔夠醒水同人難捨難離
Excat7ly 我前男友有個女性朋友又係會講埋啲咩
佢男朋友唔會介意佢同人地男朋友又日日text 傾電話訴苦
翻工辛苦又同我前男友講 溝咩仔又要講
我嘅私事條呢個女人又要知
收檔啦!你早啲放生條女啦唔該~唔好害人
點解會咁?
樓豬出嚟解答下
分手啦 你女朋友唔理解你係佢唔岩 佢小氣 做左ex就冇問題了
千其唔好俾你現任睇到嗰句「平淡到冇咗愛情」 有幾多激情都好,最後都會變做親情
你咁講好易令人混淆
前女友唔等如朋友
朋友唔等如親人

由你哋朋友變情侶個刻已經唔再係咩單純朋友關係嘅人啦
大師
Same here
that’s why 睇呢個po 睇到興興地
你重視自己原則多過條女感受
只可以講你唔係咁識愛佢
價值觀唔夾
早日分手
此po 已完

其實你就係自私撚
如果相同嘅事發生係你身上
你就會開post屌條女仲掛住個ex
唔好話你一定唔會
因為你女朋友唔會俾你經歷
留名睇分手個陣後悔當初死都要同個冇愛情嘅ex做朋友
我地成班中同,我啲兄弟都同我ex好熟,就算唔打機有時出去聚下都冇可能避到我唔想呃我女朋友,先想佢體諒我。

依家成個po都知樓豬on撚9
我依家做咩佢都搵到位入我
你條女正常女仔嚟,分手啦,唔好害人啦
點解有女人鍾意樓主呢種咁垃圾嘅男人
講得好

分手喇樓豬 你女朋友值得有一個更好嘅男仔珍惜佢
祝你件垃圾同垃圾ex打一世機
你又說出重點來
女人就算和平分手,只要係無曬感情,私下聯絡呢啲嘢都係可免則免
更河況之前拍拖有感情基礎下,要番撻 要有番feel真係一個moment既事
將來既事無人講得埋
所以絕大部份人都覺得唔同ex私下聯絡係好正常好合理既事
你好少朋友咩 冇左EX 呢個朋友會死? 得你EX 先識打機?搵第二個打唔得?
咁你咪分手 講咁多做乜
麻煩你將呢段野copy俾你女朋友睇
等佢可以死心,唔好再浪費時間係你身上

我就咁睇你打啲野都睇到好嬲,真係唔敢想像你女朋友到底係有幾痛苦,真心求你放過佢
你都真係抵俾女朋友屌
巴打我其他嘢真係可以就佢,或者hi bye fd我都可以斷絕聯絡
哇仆街啦
Pin this
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞