我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
ex送啲嘢緊要過條女
同ex打機傾計又緊要過條女
咁條女都唔係好重要啦,飛咗佢唔洗煩
我ex自己都有男朋友 同埋佢係幾單純嘅女仔嚟 佢對我100%冇意思
食屎啦
分手囉咁
既然覺得依家條女接受唔到你咁樣
體乜撚野諒姐
你有體諒過條女咩
一係搵條唔介意你咁做既女囉
冇其他方法架啦
一開始你咁都頂得順係咪M過頭.. 唔洗女人都知佢唔鍾意你啦 最尾又可以穩定返喺咩事
On撚79
預設立場句句駁仲要駁得柒
希望佢女朋友快啲同佢分手
坦白咗之後有嘈咗大交 試過分手
跟住佢做咗好多嘢證明同修補關係
差唔多用多成年去打動返我
垃圾 唔見你體諒下佢
明明自己做得衰 仲想條女體諒自己 有冇咁自私呀
樓主咁自我中心,我勸你都係唔好拍拖好啲
光速入嚟撐樓主,但建議樓主分手
個個人條線都唔同,唔覺得樓主自我中心
但唔覺得你條女會忍受到你同ex 有聯絡,所以冇解,兩邊都企硬就分手收場
由條女連ex 嘅嘢都唔俾留就知,佢個人係普通人感情觀,你嘅過去係唔洗尊重,唔重視伴侶嘅朋友生活
屌你,希望你條女快撚啲飛咗你條on9
唔知你打咩機啦,但既然係一班人打機,一齊打機但唔傾打機野得唔得?
咁揀個顧到雙方感受既方法未得
建議分手
你又唔使無左個好重要既"朋友"
佢又唔使再唔開心
皆大歡喜
你唔愛佢㗎你愛嗰個係你自己
睇到依句就知問題係你到啦
上面燥咗想同咁多巴絲講聲對唔住
我發誓我對個ex冇哂感覺,話佢係重要嘅朋友只係因為我地當初真係經歷咗好多,依家我愛嘅只係我女朋友
如果問點解唔絕交,冇錯咁樣係一天都光哂,但假如身份對換,我都唔會想女朋友為咗我放棄佢重要嘅朋友,我只係想我女朋友信我同體諒我,我只係想知點樣令佢比多啲信任我,我真係好唔想分手
一係分手一係你改變
唔洗旨意女女會理解你
老老實實 只要曾經愛過 根本無可能做到朋友

極其量只能做到hi bye fd
有咩咁可笑?

佢異性朋友係咪EX先? 如果真係EX 你自己會唔會介意?
我只係想知點樣令佢比多啲信任我,我真係好唔想分手

你講得呢句就證明你仲未明問題係邊
此post已完
你如果真係諗住同你女朋友結婚生仔嘅話,一定係女朋友/老婆>EX

講完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞