我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
笑死
樓主眼中同Ex打機係人生不可或缺嘅元素
我都好想知冇私聯嘅情況下樓主點知個ex唔開心咗幾日
希望你女朋友睇到呢個post 早日離開你
咪撚講經啦斷wts你都做唔撚到,你條女見到你咁肉緊個ex點會夠膽俾你見佢

一唔俾你同佢wts就起哂鋼發脾四咁款
就算你知自己對個ex無feel呀,行為表現出嚟都唔係咁啦
我繼續同ex keep contact咪得囉
女朋友?由佢嬲啦
咁我假設佢真係當係好朋友啦,如果想享齊人之福無咩好討論落去

根本如果一早處理好啲,又識避忌就唔會出現咩問題,聽你哋咁講佢係自己攞嚟煩
無追po果啲真係會信9你
唔俾私下聯絡變左絕交,
變左要退gp
變左唔俾同兄弟見面
你幫ex都幫到岀曬面
直接同現任分手啦
一聽就覺得你個ex 係個bitch
但係呢種通常男人最受

其實都係priority 問題姐
你覺得你個ex 重要過你女朋友
其實就算見唔到,都可以比眾多絲打作反面教材參考下見到個po入面有幾個絲打都分享咗差唔多嘅經歷

p.s. 明知個男仔係cheap精仲要自己呃自己唔肯放手嗰啲豬精都唔抵可憐
樓主快啲分手,你女朋友好慘
嬲完我又可以上連登唱佢
話佢唔「體諒」我
我真係好醒目
笑死 真係唔屌唔得

屌你唔撚大個人唔識解決問題?

你同全部中同都好撚熟㗎?全部都稱兄道弟?一定要出席?唔出席係咪要記大過?你都係著緊當中幾個「兄弟」啫,要聚會咪約你嗰幾個兄弟圍爐囉

你唔識同你嗰班所謂兄弟講你女朋友介意ex跟住再開個無ex嘅gp㗎咩?
少ex一個就打唔到機㗎嗱?咩game會咁高智能要身份認證?要打機咪喺個無ex嘅gp問你班兄弟囉on99

全撚部都係藉口好意思講愛你女朋友
人不要面真係天下無敵
點解咁都唔分手
出軌只有0次同無限次
你真係冇改錯名
樓主pin this
所以話樓主對女朋友幾好
冇再出去偷食已經好比面佢女朋友
正呀呢個
好pure好ture
想像到條女話「我都唔知你女朋友點解要咁鬧我⋯我咩都冇做過😞如果佢唔開心咁我唔再搵你啦⋯」
接受唔到ex同現任有聯絡
其實係好多人嘅standard

接受到嘅人係難遇到
但接受唔到都唔係你女朋友嘅錯囉

明明件事就係「ex同你聯絡」
又左拉右扯咁
又話冇晒frd
又話就晒女朋友冇左自己咁

真係咁撚珍惜你個ex呢個frd嘅
分手啦
下次醒小小,唔好俾現任知打機個個係你ex
其實面對前度 真係好難用一種闊達嘅心態對待
樓主係成班中同一齊打機
由佢啲男仔frd約佢打咪得
佢Ex仲要特登去私chat人
真係唔可以怪佢女朋友嬲
pin this
得啦得啦 你繼續攬住你個好重要嘅好朋友ex咪得囉
以旁觀者睇成篇淨係見到你數女朋友唔體諒你
對ex就百般維護 仲扮到對事不對人
一個外人睇到都心寒
唔好講到自己幾偉大 叫ex唔好私底下聯絡咪又係而家先做
依啲位自己醒目一早做左比左信心女朋友
根本唔會有之後嘅問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞