我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
真係冇朋友到咁要keep個ex做機友?
咪哂你女友時間啦
你咁撚堅守你啲on9原則咪同人分手囉
乜你女朋友咁架打下機都唔比
原來樓主個仆街仲要出軌
咁真係冇嘢好講
樓主快啲死啦
你都on9
斷交=要退有佢既grp?

你唔理佢唔得架?佢唔覆佢講既野唔得架?
開宗明義同你ex講女朋友唔鐘意同ex有聯絡 人地就識做唔搵你 唔同你講野啦
講完佢仲撩你打機咁係你ex八婆啦

你條撚樣擺明幫個ex幫到出哂面
分手啦仆街
樓主不停mon po只為尋求撐自己既留言,結果成廿頁都只係得幾個無追po ge人唔知樓豬做錯過同精彩發言而留既所謂撐樓主發言,樓主見到即回打飛機
推到樓主女朋友見到
收皮啦樓主 你條女鬧得你同你個ex好岩啊狗男女
依家你女朋友有叫你同你班好兄弟絕交咩 打機少個你/少你ex打唔成?一定要咁樣一齊打架?
你ex又有幾單純啊自己有男朋友又明知你女朋友介意都唔撚識做人比你女朋友鬧完仲好委屈唔開心 你仲要覺得你條女錯晒 因果關係唔識架?

講到同ex冇可能係因為依家人地有仔咋 睇下你ex係單身你會唔會咁講睇你覆啲野仲要覺得自己冇錯係既呢啲野冇對錯 但好明顯你冇你口講咁愛你女朋友囉唔該你做返個人同佢分手放生條女
攬撚住你個好重要既朋友過世 咪再害人 想扑野就去叫雞唔好再拍拖喇

推到樓主現任睇到
咁如果係用價值嚟衡量,女朋友得一個,朋友有好多個,仲唔係揀女朋友?

依家就係要佢二選一,冇得唔揀
樓主係咪中文攞U 連人地串9你都唔知
呢啲就係識唔識做人嘅問題,但一切都太遲了
要同中同斷聯絡真係好難做到,搞到咁薑好難搞

佢有無講同現任拍咗幾耐?
我哋之間又冇發生過啲咩你女朋友好離譜囉
樓主根本係想女朋友做箭靶
誇張化女朋友講嘅嘢
想人哋鬧自己女朋友係死港女
做男人做得咁賤
你條女想同你分,咪屈你同ex有路,容易走人
一鬧分手就搵人打友誼波話無野邊個信

我係佢女友真係唔會同番佢一齊
弱智仔個腦傻忽
呢道理咁都唔撚明學人講道?咒你地快撚啲分啦柒頭
媾返自己ex啦
佢哋成班兄弟嘅中心原來係樓主個Ex
只要Ex一走成班就會散
樓主真係用心良苦!
打下飛機都唔比
Friend with benefit 果隻重要
你覺得朋友重要過條女
你條女又接受唔到嘅咪分手囉屌
一定要條女接受你同EX玩?
現住背住你食緊佢ex啦傻鳩
個ex真係好撚重要
有冇諗過你現任都係搵ex岀街所以先冇所謂
佢仲要同女朋友過世添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞