[音響撚]音響HIFI討論區(18)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
依家好似加哂價
Ls50好似都加左兩次
好在加之前買咗
得閒研究吓

新玩具, 6口 25000 yan
Bluesound powernode 同 Sonos amp 邊部搭ls50 match d
就算係gold5 都屈曬機?睇一睇HD6同佢差唔多大 但為人哋差唔多一倍
我似為佢講HD3 , 差唔多價。
HD 6 貴咁多= 買gold5/8 +dac都夠
所以我唔係好明 HD6 除左input 多之外有咩原因買咁貴

點解唔買gold5/7
gold + ifi dac one (有bT ,usb, 同軸in, out有平衡4.4mm)
加埋都唔洗咁貴
Budget所限只能買呢個價位到既amp
咁我會揀powernode聽住先

佢鍾意powernode+ls50 meta+kc62 多過ls50 wireless 2+kc62
https://youtu.be/NhRMWjDcEoU
有無聽感?
啱啱裝,夜麻麻未有得聽住。
不過1550 買6口, 平過香港1680 買3 口
上Thomann買嘢有冇咩要注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞