我和鄰居大姐姐的故事(15)

1001 回覆
253 Like 3 Dislike
Lm
推推
Lm
怒推山區巴
痴線咩
推山區巴好喇
中三咋
綠茶巴
文?
三百五十二

「咳…咳…」大表姐比我射出黎既精液濁親,搞到咳左幾聲。

我以為大表姐咳完之後會將我啲子孫吐返出黎,不過佢竟然全部吞晒落肚。

癲架佢。

我忍唔住笑住咁拍左大表姐頭頂一下,道:「邊個比妳飲晒佢架?」

「你唔鍾意咩?」大表姐抬頭望住我笑道。

我聳聳肩,不置可否。

佢頭髮凌亂,口角仲有啲精液,而且眼角仲有小小淚痕。

睇黎就算幾M都好,深喉其實應該響肉體上都係幾辛苦,不過佢心理上就可能幾鍾意。

其實今日見完Jonathan心情咁差,所以今次扑野都幾粗暴下,好彩鄭穎琳約左朋唔得閒,如果係同佢咁玩佢應該受唔住。

佢仲有排開發。

但大表姐本身極M底,玩得好痴線下,最正既係佢仲樂在其中。

「深喉好辛苦?」我問。

大表姐搖搖頭,笑道:「好正。」

……

……

……

我都話架喇。

……

……

……

我發覺大表姐右手仲響度捽緊碟。

大表姐見到我望住既方向,向我伸一伸脷,笑道:「咩喎,咁我係未夠喉吖嘛。」

「屌。」我跳返落梳化,推開佢右手,再擘開佢雙腳,小熙熙再次同小表姐大大力咁融為一體。

屌吖,同我講未夠,等我屌撚到妳上西天!

*

呼!

大表姐全裸兼成身精液咁攤左響張餐枱上面,比我屌到反晒白眼咁滯,但又非常滿足。

未夠吖嗱?

屌撚到妳升天呀!

屌,至於我?

拎住塊布周圍抹囉。

周圍都係我地啲體液,唔抹點得?

「熙熙……」大表姐無力地開口:「你今日好勇猛啊……」

「Ok喇。」我聳聳肩:「啊係嘞,我轉頭換衫出去比賽架喇,如果妳想抖多陣既話走果陣記得鎖門呀。」

「你有心事?」冷不防大表姐咁樣一問。

「下?」

「同你做果陣…唔知點解好似感覺到…」大表姐勉強撐起身,坐響餐枱,目光帶點慈愛地向我道:「我係你表姐,如果你真係有野想搵我傾,我ok架。」

呢種慈愛既目光,令我諗起佢農曆新年果陣幫我解圍。

佢其實係一個好表姐,果陣真係谷精上腦先會同佢扑野。

係好爽,但其實我唔應該咁做,比老豆同姑丈姑姐知道打撚死我都似……

而且……

而且……

……

……

……

秋兒姐姐如果見到我地而家呢個畫面,佢會點諗我呢?

如果佢真係揀Jonathan我又有咩資格出聲?

唉,我有啲心灰,又有啲罪惡感,唔想多談,於是求其hea鳩大表姐:「冇呀,妳諗多左。」

大表姐溫柔一笑,道:「唔…冇就最好喇。」

……

大表姐滿身精液、淫水,全裸咁但又一臉慈愛咁坐響張餐枱上面,其實個畫面都幾淫賤。

如果唔係差唔多時間要出去比賽,我隨時忍唔住執多佢一劑。

「冇呀。」我轉身入房換衫,而大表姐笑一笑,之後都拎左條毛巾入廁所沖涼。

*

最後我出門口既時候大表姐先啱啱沖完涼著好衫,仲好溫柔咁同我道別,完全同啱啱果條淫娃蕩婦係兩個人。

見到佢溫柔既笑容,雖然掃唔走心中既不安,但至少我心中流過一陣暖流。

我落到大堂出埋大閘,仰天望住個天空,嘆左口氣。

我既鬱悶同不忿既心情響扑完大表姐之後係有所舒緩,不過取而代之既就係罪惡感同內疚感。

我話過喇,其實我隱約知道自己對秋兒姐姐係有啲咩感覺(儘管我唔想承認),但自己係個點既人自己最清楚,其實一啲都配唔上秋兒姐姐。

尤其是對住Jonathan既時候,我仲會浮現出一種莫名既自卑……

唉。

或者我永遠都只會係秋兒姐姐既細佬。

我拍拍自己塊面,同自己講唔好再亂諗野,集中精神一陣既比賽先,如果今場波贏左,我地就可以反超前南○再上榜首。

今次唔可以再輸!

就將滿腔既不滿,發洩落對手身上!

我要炒鳩對手!

再將冠軍攞到手!

我調整好心情,再次踏上征途。

(待續)
推推
射咁多次 腳都軟鳩埋啦 點比賽呀
大表姐同秋兒姐姐感覺其實好類似,都係大姐姐,兩個都係對熙哥好好
Push
第8儲到依家先升到中三
新讀者留名,四日時間由最開頭讀到呢度,樓主寫得幾好,特別係一啲女仔視角,如果會出jonathan同秋兒視角就仲好
推推
清明拜山 被陰間屌我成年的文都未過到一年
幾時加更
停左一排冇睇 而家追返

小熙高過佢表姐同姐姐未
熙熙其實係咪不育架
推推
樓主啱啱先生左個細路 點會不育
想問下表姐弟之間可唔可以結婚?會唔會最尾同熙熙結婚嘅係表姐?

雖然呢個可能性好低
過100喎,幾時會加更
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞