我和鄰居大姐姐的故事(15)

1001 回覆
253 Like 3 Dislike
山區巴加油
三百七十四

我望住扒響床上面嬌喘既鄭穎琳,再響心入面比較起我同大表姐仲有更瘋狂既Kitty姐姐扑野時既玩法,其實已經好錫住佢。

哈哈,又話要幫Jessica報仇,結果破佢處又見住佢清澀既少女反應,我都竟然會憐香惜玉起黎?

其實應該將佢調教到好似Kitty姐姐同大表姐咁,次次都同佢玩深喉就啱。

不過算喇,我地唔似Kitty姐姐同Ada果陣咁有個地方可以唔理時間唔理有冇人阻住咁瘋狂扑野,想調教都有難度。

我都訓上床,訓響鄭穎琳旁邊,然後錫左佢咀唇一啖。

鄭穎琳比我錫完之後甜甜一笑,面上滿臉紅暈咁問:「可唔可錫多我一啖?」

我冇乜所謂,於是錫多佢一啖。

然後佢突然又好似啲火柴比我燒著左咁,成身黏答答咁連埋啲淫水精液一齊反身扒上我身上,又黎同我瘋狂濕吻。

仲未夠喉?

啱喇,其實我都未夠,於是下半場又展開!

*

大戰連場之後,鄭穎訓左響濕答答既床單上面依偎住我。

「點呀,心情有冇好啲呀?」扑野令人忘卻世間煩惱。

真架。

扑野果陣,我連秋兒姐姐去左讀書會呢件事都忘記得一乾二淨。

「嗯…」鄭穎琳響我胸膛中輕輕點頭,突然輕輕力拍一拍我心口:「不過最衰都係你,你咁樣提一提,我又記得返喇。」

啊,咁都有得瀨?

妳條死港女。

鄭穎琳又依偎多我一陣先再開口道:「如果日日都可以咁樣就好喇……」

「妳個鹹濕妹。」我搣左一下鄭穎琳面豬登,笑道:「睇唔出妳咁撚淫喎。」

「你就鹹濕,」鄭穎琳俏面一紅,道:「我唔係講呢樣啊。」頓了一頓,抬起頭望住我:「我係想你日日都陪住我啊。」

我回望返佢一對妙目:「妳知冇可能。」

一盤冷水照頭淋。

「嗯…」難得鄭穎琳聽完之後冇乜特別大反應。

不過其實由我同佢第一日「拍拖」開始,佢就應該知道我地冇可能長久。

佢以為佢自己只係淇淇既後備。

我地兩個沉默左一陣,鄭穎琳先再開口問:「我地…係咪會有完結既一日…?」

「妳知道答案。」雖然我唔想響呢個時候hurt佢,但我都唔想講大話。

尤其是妳可能就黎要轉校,我都可能有機會轉會去日本踢波,或者呢個就係我地關係完結既好時機。

「嗯…」鄭穎琳歎左口氣,半响之後先再開口:「……我真係比唔上譚梓淇?」

「當然。」我毫不猶豫咁答。

呢個係我既真心話黎。

鄭穎琳聽落可能會以為我指既係「情侶關係」,但實際上我係指人品同性格。

冇得比喇下嘛?

「如果我早過譚梓淇識到你,我地會唔會正式響埋一齊呢?」

「唔會。」唔係有日本件事,妳都睇我唔順眼喇,點會有機會響埋一齊?

「嗯…」鄭穎琳歎左口氣,呆呆出神。

「唔好咁喇,開心笑返先。」哈,我竟然會安慰人,仲要係安慰條死港女。

鄭穎琳勉強一笑。

不過,如果真係要比一樣野鄭穎琳係有機會贏既,應該就係佢個樣。

係幾靚幾可愛既。

「咪幾靚女。」呢句倒不是吹水。

一聽到我讚佢,鄭穎琳既笑容先至冇咁勉強,有啲甜甜地道:「你好少讚我。」

「OK喇。」我一向都唔氹女仔。

「嗯,所以……同你一齊既時候我要更加珍惜!」鄭穎琳提起精神:「我地去食啲野?」

「要洗左張床單先啊…」我笑下鄭穎琳道:「妳睇,扭到可以出水喇。」

「入面夠有你啲…啲…」我估佢係想講精液,但佢自己身為女神講唔出口。

「啲咩呀?」我笑笑口咁明知故問。

「唔知呀!」鄭穎琳鼓埋泡腮,好撚cute。

「哈哈,快啲幫手換床單喇。」我跳落床,走左去搵床單換。

「嗯。」

於是我地就一齊去左沖涼先,之後再一齊搵床單換,換完之後再前後腳咁樣離開(當然我今次特別留意有冇三姑六婆響附近先叫鄭穎琳出去,再叫佢行樓梯落多層搭𨋢),再搭車去遠啲既地方食野。

就係咁,今次既約會又結束了。

(待續)
推推
熙哥咁多條女,我最唔鍾意就呢個
Push
推推
綠茶巴
因為典型港女?
三百七十五

等待。

無盡既等待。

講緊既係試腳既消息,我本身都預好快會有結果,但結果等左半個月都冇消息。

我有諗過不如打比陳sir問下有冇消息,不過我又唔想比陳sir覺得其實我係好在意呢個機會,所以我都係算鳩數。

其實等緊消息既唔止我,仲有鄭穎琳。

距離補考已經過左兩個幾星期,但鄭爸爸鄭媽媽好似仲未有決定。

我諗佢地應該係有傾過既,但應該仲未有共識應該要點做。

畢竟我地間學校都係地區名校黎,我估佢地仲研究緊值唔值得為左升中五考會考而放棄我地學校既學位。

我有叫鄭穎琳嗲下佢老豆,等佢心軟一下,但真係睇唔出work唔work,佢老豆好似不置可否咁。

佢老豆可能都陷入一個兩難既局面,一方面要應酬鄭媽媽,另一方面又要錫住個女。

不過呢半個月,我地兩個除左等消息之外,都算過得幾充實既。

我就繼續我以前既放假模式,每一日都落球場同文叔、阿必佢地踢波。文叔佢地都有問過我幾句試腳試成點,不過問左幾次都仲未有消息,佢地都冇再問落去。

至於除左踢波之外,我間中都會有同朋友們出黎聚下,就好似中一、二既暑假一樣,我、淇淇、阿必、八婆儀、忍姐欣,同埋由英國返黎既Betty同Andrew。

講起黎Betty同Andrew拍拍下拖,其實都拍左三年拖,真係有啲估唔到,佢地以中學雞黎講都算拍得好耐拖。

我仲以為英國啲男女關係會好亂既添。

不過今次返黎,我同Betty已經再冇任何私下既交集,升中二果年暑假發生既事,就好似發生左一場夢咁。

但係有啲意外既係,Andrew同我仲有阿必可能因為有共同話題,所以佢響香港既呢段時間我地踢波有時都會叫埋佢,Betty都會響場邊觀戰。

「喂,你地帶黎果個竹升仔好撚屎波呀。」老鼠抱怨。

「唔緊要,玩下啫。」我出言為佢辯護。

「係喇,大家開心咪得囉!」文叔笑一笑咁回應。

可能我潛意識比左頂帽佢帶都覺得有啲唔好意思,我對Andrew好似冇對其他人咁cool。

阿必同Andrew有時會傾計傾下啲外國球員球會,尤其是講英超,但我其實答唔到嗲,因為我都冇睇。不過我咪當聽下黎增長知識囉。

由於秋兒姐姐響呢個暑假係非常勤力咁去溫書既,所以我地最常見面既地點都只係兩個人既屋企。而間中會一齊落街去街市或者超級市場買餸、日用品既時光,就係我最期待既活動。

其實自我懂事以黎,就係秋兒姐姐自願照顧我、睇實我,所以就算我地好少出街周圍去玩,但係我地既相處時間都好多,相處得都非常好。

但係呢幾年開始,秋兒姐姐都要準備兩次唔同既公開考試,而我升上中學之後都開始成長,甚至識自己煮飯食,我地相處既時間反而減少左好多。

唉。

呢年仲要多左一個叫Jonathan既人形物體,係咁邀請秋兒姐姐去開埋啲乜野名校study group,雖然唔係日日有,但暑假畢竟係假期,比起返緊學既時候,次數真係密左好多。

而我既直覺就話比我知Jonathan搞呢啲讀書會係別有用心,唔係咁簡單。

但又點?

我有證據咩?

唉唉唉。

另一方面,我以為秋兒姐姐既好姐妹、勉強可以叫做我第一個女朋友既Kitty姐姐會趁住暑假返黎香港,就好似Betty佢地咁。

但冇。

呃,正確啲黎講係我唔知。

話晒Kitty姐姐上年走既時候講到有幾愛我幾鍾意兒,所以我假設佢返黎香港既話係會主動搵我,只係而家都八月頭,無論係電話定短訊我都冇收過,如果佢返左黎香港要搵我既話應該一早搵左,而家都未搵我就應該係冇返香港嘞。

我其實有啲想向秋兒姐姐八卦下,但又唔想比秋兒姐姐覺得我對Kitty姐姐係有啲野(實際上係有既),所以最後都係冇開到口打聽。

講起黎,自從Kitty姐姐去左英國之後就音訊全無,不過我諗佢同秋兒姐姐係仲有聯絡既,只係我唔好意思開口問啫。

有陣時我都會諗起呢隻淫娃,回憶起當年同佢瘋狂做愛既日子。

哈,或者就算我唔係鍾意佢,但我都真係有啲掛住佢。

然後,首先等到既,係鄭穎琳等待既問題有答案了……

(待續)
熙哥話懂事果句笑咗出嚟
期待Betty姐姐回歸
Kitty呀話?
sor,打錯左個名
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞