我和鄰居大姐姐的故事(15)

1001 回覆
253 Like 3 Dislike
終於追到LIVE....
其實有冇機會係做職業球員踢高水平比賽同秋兒姐姐同時擁有?
Kitty姐姐個名又出現喇!

Kitty姐姐係最好最正嘅!
推推
Push
推推
推山區巴
加油啊
攰果陣入黎當呢度係你既避風塘
絲茶巴
係正既
雖然ocamp故有提過下,但呢度唔劇透了
John巴,真係好耐冇見
三百七十三

我停低晒手上既動作,冷冷地向鄭穎琳命令道:「幫我除衫。」

鄭穎琳四肢無力咁成身軟晒攤左響床上面,其實都唔係幾郁到,但每次扑野既時候,係我100%主導,佢唔敢唔聽我話,呢次都唔例外。

所以佢就算幾勉強都好,都掙扎都用手支撐身體起身,然後諗住幫我除左件Tee。

不過就響鄭穎琳舉起手想幫我除衫之際,我雙龍出海突襲佢雙峰,用力揸撚到佢地變形。

呢下我響叫佢除衫既時候已經預左。

「啊!」鄭穎琳料唔到有此一著,成個人吃左一驚之後個身一軟,又訓低響床上面。

而我就乘勢而上,成個人壓晒落去,再又咬又啜咁錫勻佢全身。

鄭穎琳比我錫到全無招架之力,除左嬌喘連連之外乜都做唔到。

錫多陣,我就自己除晒衫褲,然後粒聲唔出,直接將小熙熙一下子插到小琳琳最入最深處。

「啊!」我通常都係鍾意響洞磨到啲女求我插,好少粒聲唔出就咁挺入去,所以今次鄭穎琳非常之意外。

我諗住換下花款嘛。

我大大力咁挺到最入,鄭穎琳比我巨大既巨龍充實咁塞滿佢既陰道,面上一副慾仙慾死既表情。

我插左幾插之後突然停止唔郁,冷冷道:「求我插。」

其實我只係將次序調轉左小小,畢竟我好鍾意睇啲女求我屌佢地既樣。

「插我!」估唔到鄭穎琳一啲猶豫都冇就叫我插佢,睇黎佢比我想像中肚餓。

我起勢係咁插佢,每一下都督到蜜穴最深處,而鄭穎琳都比我屌到成身係咁郁黎郁去,插插下佢全身抽搐,迎黎第一次高潮。

不過我完全冇慢落黎既意思,我繼續響鄭穎琳既蜜穴好似瀑布咁流水之際,繼續大大力咁屌佢,每一下都頂到子宮最深處,鄭穎琳完全冇招架既能力,身體不由自主咁高潮完又再高潮。

「乜妳咁淫既咩?」我恥笑鄭穎琳:「我都未射妳就爽左咁多次。」

「啊…插我…插我…」鄭穎琳比我碌大麻鳩屌到失神到淨係識重覆呢句。

其實相比大表姐同Kitty姐姐仲有Ada,我已經叫錫住鄭穎琳黎屌,不過佢始終係性愛新手,人生第一次扑野就試我碌鳩係刺激左啲。

我都毫不留情咁施展渾身解數,將呢隻受萬千寵愛於一身既小淫娃屌到升天,然後都唔再特別忍,將啲精液射晒響佢肚仔、胸仔上面。

然後我都唔比佢抹身同休息,直接叫佢騎上黎un。

我既巨龍已經再硬返。

鄭穎琳雖然比我屌到全身都冇力,但佢就好似著左魔咁為左繼續同我做愛,佢爬都爬上黎un。

呢個姿勢都好正,我由下而上咁望住鄭穎琳自己上上下下咁郁,佢對微波都有小小上上下下咁搖動,啱啱射響佢身上面既精液慢慢流落黎,個畫面好撚淫。

不過對於我黎講,始終都係鍾意自己做主導,所以呢個姿勢我都會用力托住佢pat pat兩邊,一方面控制鄭穎琳既速度,一方面減輕下佢既運動量。

一睇就知,呢條死港女係冇做開運動喇。

鄭穎琳un既同時,我仲一路間唔中打下佢pat pat,打到佢兩邊有小小紅印,而我一路打,鄭穎琳就一路淫聲呻吟,其實真係好撚正。

un到咁上下,鄭穎琳又頂唔成個訓低攬住我成個人不斷震震下,又高潮了。

佢抖左陣再郁,但雖然兩具性器依然連接住一齊,不過佢個pat pat只係象徵式咁un,冇左啱啱果種勇態。

我知佢唔係扮,而係佢真係體力透支,撐唔到我射精果一刻,於是我咬左佢條頸一啖,再大大力拍佢pat pat:「響床上面扒好。」

鄭穎琳喘住氣,有氣無力地應道:「嗯…」

我掹返大麻熙出黎,再行去張床鄭穎琳後面,命令佢:「gut起妳個pat pat。」

鄭穎琳好聽話咁掙扎住抬高自己既俏臀,我再輕輕扶好佢較好位,再一下子將條巨龍挺到最入。

其實推車呢招都玩過唔少次,但鄭穎琳都幾鍾意呢招,雖然已經高潮過好多次,搞到我張床成床都係淫水,但佢依然好享受咁一邊自己扭動自己既pat pat,一邊淫叫連連。

而今次我都唔撚再特別忍住,插到夠皮就將小熙熙抽出黎,將濃濃既精液射晒響鄭穎琳背脊上面。

(待續)
Cls大麻熙
威仔
推推
幾長都keep住睇 加油
Push
雖然唔係第一次睇熙哥砌穎琳bb
但真係幾鐘意調教女女呢個部分

可以選擇的話我會咁排:
秋兒>淇淇>穎琳bb>淇淇表姐>Jessica>kitty>大表姐>ada
未食到嗰啲當然排喺最前

Kitty姐姐有少少矯情我麻麻地
但係魔鬼身材喎
平時2點格,今日未有文?
而家出
而且夠晒淫……
綠茶巴
多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞