我和鄰居大姐姐的故事(15)

1001 回覆
253 Like 3 Dislike
拖長我又唔係好介意,好似以前追火影漫畫咁
不過之前星期一至五8點有文就每日都會入黎,而家出文唔定時變左一星期先入黎一次

多謝支持
而家係一三五下午兩點左右出喇
儘量唔劇透答你

應該唔會
後面冇咁多支線
呢個都有可能不過900集應該唔會
綠茶巴
應該唔算喇?
我儘量唔講劇情
即是巴
一年內應該完

我估
三百七十二

於是食完飯之後我地就急急腳咁返屋企。

我地係一齊搭鐵返去我度,而響差唔多到站既時候,我就刻意行去第二個車廂,因為都驚比人撞到我同佢一齊。(呢樣咁賤既野係我提出既,但鄭穎琳揀得同我一齊,都唯有接受。)

我地好順利咁前後腳返左上樓,我首先㩒過秋兒姐姐屋企既門鐘確保佢已經出左門口去讀書會,而我都好小心咁冇比班三姑娘發現,平安咁返到我屋企。

「呼~」我鬆一口氣坐左響梳化。

冇幾耐之後門鐘都響起,我打開門見係鄭穎琳就開門開鐵閘放佢入黎。

「冇比人見到?」我問。

鄭穎琳搖搖頭。

我將門關上,轉身見到鄭穎琳一雙妙目咁望實我。

突然佢撲前攬住我,道:「我好想妳一直響我身邊陪我……」

其實鄭穎琳有時都幾精神分裂,一時就大小姐脾氣,但一時又好鍾意好嬌嗲咁向我撒嬌。

明明佢就大我兩年,但拍拖既時候佢就好似變左個小妹妹咁,同當年Kitty姐姐完全唔同。

不過我就好從一而終,其實我一路以黎都只係想屌佢,所以我從來都冇應承過佢啲乜野。

我回手攬返住佢。

「呢幾日我都好唔開心……」鄭穎琳將頭埋響我心口,道:「我唔想轉校呀…」

我輕輕咁拍左拍佢個頭。

佢嗲左我一陣,抬起頭望住我。

我輕輕咁錫左佢咀唇一啖,然後開始伸條脷入鄭穎琹個咀仔入面,鄭穎琳都熱烈咁回應,大家開始忘形咁濕吻。

我地就好似電影入面啲乾柴烈火既情侶咁,一路瘋狂濕吻,一路跌跌撞撞咁錫住入到我間房,我再將鄭穎琳撻上床。

鄭穎琳響床上面攤住咁面紅紅地望左我一陣,然後我地兩個條脷又互相纏繞埋一齊,我雙手都非常唔安份咁響佢微隆既雙峰上面遊走。

講揸手,都係Kitty姐姐對波正好多,又大又彈。

我越揸越大力,鄭穎琳對波都隔住件衫比我揸到變形,不過鄭穎琳都慣左我既做愛方式(而且我覺得佢幾享受),口中開始呻吟起黎:「啊…」

錫下錫下,我都伸手將佢個少女bra解開,再將佢件T shirt仔連埋個bra一次過除出黎,唔好阻撚住我揸波。

一對少女美乳又再一次展露於我面前。

我慢慢將咀唇由鄭穎琳既咀錫到佢鎖骨,雙手就不斷用力咁又搓又㩒佢雙峰上面兩粒粉紅色乳頭。

「唔…啊…」鄭穎琳皺一皺眉,但又忍唔住呻吟。

我將個身移落小小,一隻手㩒張床,另一隻手伸入鄭穎琳既短裙入面,向住佢既秘密花園進發。

我隻手一掂到鄭穎琳陰部,佢就全身震一震咁。

雖然同左我一齊之後多左機會扑野,但鄭穎琳既性經驗始終唔多,佢咁清澀既反應令我性慾更加澎湃。

不過同佢本人清澀既反應唔同,佢既小妹妹已經流晒口水,準備食腸開餐。

「妳個衰妹,已經濕到咁。」我嘲笑下佢。

其實鄭穎琳大我兩年,我叫佢衰妹好似唔太貼切。

「衰人。」鄭穎琳到而家仲會因為我既調戲而面紅:「唔準笑人啊。」

我冇理佢口頭上面既抗議,將佢條短裙仔同埋條底褲仔除低,再將條底褲仔響佢面前fing幾fing:「咁都唔濕?滴晒水喇。」

「又笑人。」比我剝晒光豬既鄭穎琳紅住面既反應好正。

既然鄭穎琳都濕撚晒,我又繼續同佢玩,我右手神之手伸入去小妹妹玩弄佢既洞口,條脷就響佢乳頭上面打轉。

「啊…」鄭穎琳估唔到我粒聲唔出就開始攻勢,個身又係咁震下震下。

當然我奶奶下就突轉奶為咬,仲要係大大力咁咬佢既乳頭!

「啊!痛啊!」鄭穎琳呢啲時候都仲係會大吃一驚,個身扭得仲勁。

「咪撚嘈!」我左手大大力咁拍左佢Pat Pat一下。

不過鄭穎琳既反應好快就得享受。

響我神之手同神之牙既猛烈攻勢之下,鄭穎琳氣喘連連,塊要漲到紅卜卜咁,個口同對眼半開半合咁,都真係幾cute。

人地既女神比我玩到咁,其實好撚有征服感,唔知鄭穎琳啲兵仔見到會有咩反應。

啊,搵次叫條兵仔上黎望住我地扑野有冇得諗?

整個兵目前都爽,哈哈。

不過我邊度識佢啲兵仔。

呢個時候我見鄭穎琳都爽到咁上下,小妹妹就黎山洪暴發,都係時候去下一個step。

(待續)
有文推
不過呢個位停
會員加更完咗之後會唔會考慮下連登呢度變返每日一更?
暫時做唔到住,一來因為我同Penana簽左約傾好晒優先閱讀啲計劃,二來同埋其實penana果面我都係一星期三更,一個月standard都係extra加更到三集,果面超前到34集係由上年10月開始Penana比我慢慢咁累積啲extra章節,其實我一個星期只係寫多到一篇到,做唔到日日更

唔好意思
我嘅意思係penana 完故之後可唔可以每日copy and paste 一篇過黎 定咁樣都係違反合約
我都唔知
咁偵探故你有冇計畫幾時開始喺度更新
一定會響度更,但未決定幾時,不過最快都係完晒成個故先會放埋上黎,始終呢個係訂閱讀者優先故
葉開巴 好耐無見 一直有追個故
等更新
加速唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞