【我與你不曾相見,但請你就此安息】《殺手榜》

971 回覆
314 Like 4 Dislike
嚟唔到搵墨巴簽名影相好可惜
嚟唔到搵墨巴簽名影相好可惜

我都係
留名支持
好想墨巴快啲再出驅魔者
留名支持
好想墨巴快啲再出驅魔者

殺手榜應該都會在打完第一個頭目之後 以第一季形式完結

如果唔係呢半年 出唔番 另外兩個女童軍的故
留名支持
好想墨巴快啲再出驅魔者

殺手榜應該都會在打完第一個頭目之後 以第一季形式完結

如果唔係呢半年 出唔番 另外兩個女童軍的故

好多故要出
我驚墨說寫咁密會頂唔順
墨兄加油
我說:「打緊邊爐就唔好提個條友‧‧‧」因為他那卑視人的眼神,真的絕得令人作胃。

毛雲聽我這麼說,便好快地轉移了話題,轉到去Agnes身上:

「我叫毛雲。」他善意地伸出手。

Agnes開首愣住了,之後才握住他的手自我介紹:「Agnes。」

「右疚大哥平時身邊接觸嘅女仔‧‧‧得你一個?」毛雲突然問莫名的問題。

她略略打量了我一眼:「應該係呱‧‧‧‧‧‧佢係一個脫節嘅大叔,我未搵佢之前每日都只係識返工同飲酒。」

我搖頭苦笑。

「喔~難怪佢要去夜總會‧‧‧‧‧‧」毛雲若有所思地點點頭。

「咩話‧‧‧?」Agnes反被這句嚇到。

「我之前睇手機定位‧‧‧‧‧‧」

我先截住毛雲的話:「喂‧‧‧o靚仔,點解你好似二十四小時都留意住我行蹤咁。」

「只係留意下右疚大哥你平時鐘意去邊,我一個人平時都好悶啊~所以睇人去邊都成為我嘅樂趣。」毛雲說。

「講返夜總會先,只係任務需要,我之前同你講過。」我望住Agnes。
墨巴好charm
我驚墨說寫咁密會頂唔順

如果件事係自己鐘意 再辛苦都會變浪漫嘅
墨兄加油

i willz 呢排慢出文唔好意思各位
墨巴好charm

雖然都係客套說話 不過都多謝你
墨巴好charm

後悔無去了
墨巴加油,加速出文
搭墨巴膊頭影相 我要中途轉基了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞