【我與你不曾相見,但請你就此安息】《殺手榜》

971 回覆
314 Like 4 Dislike
聽子丹這麼說後,我對住窗外夜空想了一想,在翌日就提著那二千萬的手提箱去到琳琳家中住處。

「叮噹~」

「邊個‧‧‧」她虛弱的聲線。

「我。」

琳琳小心翼翼地把門打開,望住門外的我。

「以後唔好再吸毒。」我把整箱錢給她,說:「交俾另一個大佬,同佢講你已經還清所有責。」

「‧‧‧咁‧‧‧咁我借你錢,嚟委託你嘅事‧‧‧」

「啊~已經唔需要,我好似到一個更加大嘅委託?」我挖一挖耳孔,就遙遙地離去:「唔好再吸毒,有緣再見。」

該死的子丹,原本我是想殺了兩個黑社會佬大再獨吞這二千萬,當作琳琳付我的委託金,現在全都泡湯了。

希望‧‧‧

那個叫琳琳的會改過自身吧。

拎左一千萬,留返一千萬比佢唔得咩

不過殺手唔係剋住特工咩?又會比佢隊冧左咁多殺手
其實殺手既特訓應該冇特工咁西利 所以特工可以贏到殺手唔出奇
其實殺手既特訓應該冇特工咁西利 所以特工可以贏到殺手唔出奇

其實殺手係點訓練
殺手組織各自訓練自己殺手?
之前唔係講過殺手係counter特工嘅存在咩?好似話係因為訓練嘅方式唔同
之前唔係講過殺手係counter特工嘅存在咩?好似話係因為訓練嘅方式唔同

殺手係冇訓練,全部都係透過每一次委託任務嚟增加經驗,靠住直覺、危機意識去殺人

而特工受過專業訓練,佢哋戰鬥原則係儘可能先令自己安全,同大量分析戰鬥贏面,

所以比起戰鬥方式大膽嘅殺手,特工有少少輸蝕,但最主要都係睇雙方實力
有人叫我wor
留名
Lm
文呀
睇親特工殺手故都覺得d名好MK
墨說巴打瘦左
墨巴我同你合照兩張相 你個樣好崩

我係有本背叛者叫你簽joe嗰個

hi Joe
原來係你

hi Joe
原來係你

我唔係joe joe係我朋友
墨巴你同我影嗰張合埋咗眼

我都係

好彩有叫人影多幾張
唔好意思 我份人女生硬 唔識笑
唔好意思 我份人好生硬 唔識笑
墨說巴打瘦左

咁就好了

我都係

好彩有叫人影多幾張

我影得一張
已經唔記得霸天係邊個

冇出過場

將霸天係頂點打敗,應該係ZW吧。
咁即係原頭號特工?傲家?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞