蔡子強:民主運動不離妥協 「30年一事無成」錯誤認識累事

983 回覆
117 Like 898 Dislike
又話早死遲死一樣
有冇人墊都一樣架啦
你快啲去啦
佢地果陣響立法會討論邊d人講粗口,真高質
最大成就:
大愛包容配合大陸拆關,製造雙非問題
又傾又砌
由03,07,08都咁多年重未夠,傻鳩走都鳩UP,就係我哋加速唔夠某人快呀
ASK_UR_MoM又柒
30年我地民主黨幫新移民

贏左拎綜緩唔使住滿七年
有人講到西方世界係正義之師咁咩

不嬲都係睇利益
老實承認19年爭取到既最大成果就係救生艇咪算數囉
仲留低係到打字既人就唔好講到自己好撚崇高啦
崇高個班入撚晒去坐喇 就連你班撚樣所謂既建制b隊都入撚埋去坐 你班最黃既撚樣個個就移民拎道德高地 係度講咩香港早d死係最好 難聽過粗口
你係咪唔小心曝露咗你同蔡子強個心態一模一樣
姐係你覺得而家香港人嘅下一代,無論喺邊,未來都唔會再係香港人,一係完全融入外國,一係完全融入支那。所以你唯一嘅不滿,係點解要喺而家爆,而唔係等廿年後自己死咗先爆咁早爆,搞到你而家好撚辛苦好撚唔gur咁話
係 成個香港炒左係咪真係整體香港人既利益
我覺得只係一小部份利益者有利
藍個d唔講 但佢地講撚到對全香港既黃都係好
呢個真心痴撚線 講真 我有錢移民
但你估我都好願意離鄉別井同朋友分離咩屌
靠一腔熱血搞政治抗爭邊有得贏吖。要贏中共只有靠硬實力,我唔明點解有人覺得香港人可以打贏中共。當今之世,中共只驚美軍。你自己諗諗有冇美軍實力先狗衝啦。狗衝結果咪提早玩完囉。
警方共拘捕10265人,當中4009人為學生,2684人被檢控,當中1102人為學生。

呢啲post 永遠冇人提呢班"手joke"
口講遲又死早又死嗰班偏偏仲生勾勾, 風涼水冷上網打飛機
我想講美中交惡下香港點都無運行

香港本嚟嘅角色就係中間人白手套
https://m.eeo.com.cn/2021/1204/513722.shtml

自己撐大屎眼睇,你睇支那條數基本計撚錯晒
上面有人答過了
癌細胞:呢條屍本來仲可以玩多兩年,啲新生細胞反應太激烈,破壞左我地腫瘤三十年嘅成果
其實我認同應該乜都唔搞,大家開開心心做隻港豬最好

反正搞乜香港都係會死
下 咩自爆? 你無get錯我意思 我就係咁認為 咁又點撚樣? 係咪要比你顏色批鬥我係5毛藍絲?
你咪繼續活係你既網上世界好黃 玩批鬥囉
現實係咩慘況 你班撚樣根本不願面對
係呀 廿年後死緊係好過以家死啦
人係永生唔係求生
我唔明你點得出以家死好過遲d死既道理
咁睇唔開你以家開窗跳咪死囉
咁如果香港無炒到,咁得益既有邊個份
條數不嬲都係咁計, 幾時變左以前賺而家就蝕.
我9錢一撚早屌左啦:

又傾又砌,好似做!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞