蔡子強:民主運動不離妥協 「30年一事無成」錯誤認識累事

983 回覆
117 Like 898 Dislike
聯合次要敵人去打主要敵人

係咪極權唔係咁重要, 重要既係呢個極權對我地有咩影響
飯民咁多年比人滲透到勁過國民黨啦

枉佢哋仲咁鐘意捉鬼
唔好唔記得 嗰班鼓吹本土暴力路線佢哋個老豆老母係當年嘅大種乞兒,先會有命落到嚟香港
講到有得㨂咁
根本同保護環境一樣
你微不足道啦
佢要既係留番民主成分,有個系統係度囉,對蔡子強黎講,個系統唔work 係無問題架
無得揀還無得揀
同人鬥兇鬥惡
咪死多兩錢重
其實陰謀論諗, 引導香港人反中國人又成功已經係天才, 拎住呢點去點對付香港都唔驚大陸人反彈. 不過本土一班智障仲沾沾自喜覺得自己高人一等. 事實中國人對香港人觀感先真係一把指住中共既利劍, 外國人你奶都無用, 佢地寧願支持新疆都理燃得你個幾百萬柒頭.
至critical係臭坑忠讓位俾功能蛆大口狗做垃圾焗阿一,"循序漸進"??

你知我知單眼佬都知,得班扮民同成班大愛支媒體教畜學棍etc詐唔知囉…
11 gor
天琦37老豆係香港人喎
只係得個殼
過多三五七年一樣比人同化晒
狄 李華明 中間超人 白宮 劉江華
0.5 請唔請人?
佢使撚同你談判咩兩邊都唔對等
佢搵武力撳住你嚟砌就得 傾條毛
反正都預留港不留人
中國賤民嘅諗法算得係咩

佢哋有票❓
支那人只不過韮菜

邊個care佢哋想法
屌你老母
講極都唔明
無人鬥呀
但你控制唔到個時代同大氣候
你扮智者係無撚用架
個世界唔係咁運作
重點係嗰班人嘅追隨者只係識得跟風向,迷信,睇「懶人post」就以為了解晒

「歸根究底,重點在於思考,以及心中那把尺有無雙重標準:因自己本身喜惡而護短或批鬥。面對喜歡的就包庇,面對不喜歡的就不停抽秤,律己寛待人嚴的心態令人相當不齒,人云亦云,搞個人崇拜,被人講兩句就無腦盲撐或唔撐,同一言堂又有何分別?」
個分別只會比唔同陣營/ 人利用成為工具
我屌你老母呀

你而家大我呀?

我屌你老母家姐細妹
條!咪即係妥協,含淚投票
佢可以格硬DQ你,投都無得投

咁你講經咩?
啱啦,蔡生你退休吧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞