30歲肌肉男狂操練 「只吃雞胸肉、高蛋白」 1個月後腎毀了

874 回覆
566 Like 17 Dislike
用家問題
台狗永遠唔敢認有行野eg H,魔王
2 3 5 7 11 13 17 19 23 29 31 37 41 43
73 79 83 89 97 101 103 107 109 113 127 131 137 139
179 181 191 193 197 199 211 223 227 229 233 239 241 251
283 293 307 311 313 317 331 337 347 349 353 359 367 373
請問一種營養素點對你身體有害?
單新聞講嘅係佢過量攝取,而且新聞都冇講佢其他嘅資料係點
定係你成世人淨食碳水同fat冇食過蛋白質?
質數?
2,3,5,7依啲咪係囉
on9, 根本健身係科學黎, 一定既fats同carbs 係要有intake
Makes you think
所以咪問囉
大家train個方向都唔同 咁都有得比
咁你推唔到啲重量係咪又可以笑你行山跑步冇撚用?
成個亞洲都未見過有人認
支那個自然龍
暫時係得鹿神認左
香港都有人認左既吊你個能個天然,遲早ronnie coleman都天然
一個月就吃下160袋
一日5袋都多啦
大隻佬個個都會話帶氧會燒肌
160袋
問題係 神化到自己幾勁幾勁
又笑人地跑山 果班唔識操 又話食野唔岩

行完一次之後連GP 都quit埋
貼我出黎做咩 我一拳打飛你班小拳石啦
聽完好驚 咁我想問 我一日三塊雞胸 有冇問題 有食飯同飲水 70kg左右
似gym狗成日笑人有氧無用先
睇過無數類似嘅言論
咩gathering黎
d女幾正
腎有事同扑野有關係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞