30歲肌肉男狂操練 「只吃雞胸肉、高蛋白」 1個月後腎毀了

874 回覆
566 Like 17 Dislike
咪撚理9佢啦
你都係咁講你醫生話啦
點解你個啲係真 我個啲醫生話就唔係?

佢仲同我講 你條柒頭好鍾意俾人屌 俾大隻仔搶咗條女就變左0仔 仲試過勾引佢
但係最慘係由頭到尾你都比唔到prove呢 比quotes 篇文同你講嘅嘢完全相反
自己死雞撐飯蓋 話人發癲
脂肪係荷爾蒙原材料 絕對唔可以cut
支那仔
你有無片有無link

gym狗個腦得做gym同埋扑嘢

狗口吐不出象牙
有咩同人哋做研究嘅講啦
人哋quote哂研究出嚟
你係咁話人哋睇KOL片做咩啫
你睇唔明篇文行埋一邊啦
答得我未 醫生話高過幾多唔食得 問咗你成晚喇
你成晚咪post左一條片
一條link
條片就係個醫生都好唔肯定咁講話有可能傷腎
條link我用就係話其實本身腎有事嘅先唔好吸收咁多protein

你想點姐
自己睇啦唔想理文盲啊
咁姐話你根本弱智囉
你都唔識字 操下閱讀理解先啦
自己9 quote 人哋上邊提出話你錯 你就話人哋唔識閱讀理解 人哋問返你轉頭你就叫人自己睇
嘩好叻啊立於不敗之地 比你trigger嬲到仆街點算
你講黎聽下我點9 quote呀
我成個conclusion 貼埋出黎喎
弱智仔自己唔睇瀨人
你啲conclusion比人駁哂喇
學你話齋 我點解要講俾你知點9 quote呀
Cls做保母咩 自己文盲唔識睇?閱讀理解零分?
所以你啲狗牙就俾gym 狗剝哂 宜家係度執牙

你同你醫生傾醫生話又有冇拍片呀?有既話 擺上嚟 要cut左你想追醫生撚含個段喎
其實你就係做緊你最唔鐘意班kol 做嘅野
將小小野發大黎講 斷章取義到蛋白質就黎變有害物質咁

上網吸收資訊要揀好嘅
我睇個d唔覺有邊個講過食幾多蛋白都沒問題
不過可能你係咩人就睇埋d垃圾片啦

你咁容易睇一段仔內容就無限上綱 都唔似會過濾下吸收返黎嘅訊息架啦 幾歲呀哥仔
疴督屎就知有冇超啦
變左我同我醫生傾出黎

不如你驗下腦啦
均衡飲食嘅重要小學生都知
除咗抵撚死唔知講乜好
醫生寫嘅嘢算唔算垃圾資訊

無限上崗似係班gym撚

我無否定蛋白質作用

一直都係覆述事實 係唔知班友做咩咁triggered咋嘛
你就唔使驗喇
哩度所有人都知你因為食唔夠蛋白質而腦容量太細
唔可以燃燒本身有嘅脂肪去拎?
又開始妄想
你睇吓精神科好

唔知你覺得食幾多先夠呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞