30歲肌肉男狂操練 「只吃雞胸肉、高蛋白」 1個月後腎毀了

874 回覆
566 Like 17 Dislike
係total熱量要夠
佢知有問題又肯講又肯用自己影響力勸大眾,咁有責任心都要俾你屌?人地為台灣健身界貢獻幾多,你知唔知?你乜水呀師兄?
佢最叻9up自己既產品有幾好
其他人都係垃圾

淨係聽佢講可能會信佢
有貢獻就唔講得?
佢屌其他醫生營養師utuber個陣有無諗過其他人都有貢獻
台灣有幾多人對佢行為反感你又知唔知呀
sell唔到奶粉雞胸肉,嬲左
cls,蔬菜水果都唔食?
他只吃水煮雞胸肉,一個月就吃下160袋,
邊撚個得
他只吃水煮雞胸肉,一個月就吃下160袋

你撚得咩
館長內容一般,有d會有保留

新聞高蛋白冇份量冇參考性,太多一定有代謝壓力,但冇具體講出飲食內容
你地會唔會計埋白飯入面既蛋白質?雖然白飯蛋白質含量少,但因為白飯食得多,嗰度都有超過20g蛋白質。
所以點解「適度健身吸引異性;過度健身吸引同性」,因為隻到咁上下就得返班尖撚圍爐先覺得好睇
篇新聞睇下好,160袋100g雞胸都夠75kg男2x以上protein,

每日5包先最多佔600卡一個男人一日三成食量,即係好多野冇提
講經咩你 死毒撚 有料既出嚟見真身
當你體重70kg=70000g
乘1.2係84000g=84kg
on9仔 用磅計丫 識唔識架
講真,雖然話入到嗰個世界睇法就會變,但真係去到”太大隻太over”既人都唔知有冇5%,嗰啲係要日日操,唔操既時候就諗點操,人生9成俾咗健身先做到

絕大部份做gym,唔多唔少一星期三四日,食野最多留意下三大Marco, diet唔太strict,其實最多都係身形好啲,力量強d, 身材係會吸引到9成異性符合大眾審美觀,rock哥依種已經係普通有返工既人練得好好嘅例子

https://www.instagram.com/p/CUZjQZwldxp/?utm_medium=copy_link
I mean 每日每公斤體重要食1.2公克蛋白質
佢有營養師睇住
果然係單細胞生物 爛泥扶唔上柄
啲行山撚一早要縮埋一二邊
As in kg喎笑乜啫
唔係磅數
On9
人地講緊kg
你就戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞