30歲肌肉男狂操練 「只吃雞胸肉、高蛋白」 1個月後腎毀了

874 回覆
566 Like 17 Dislike
gym狗成繼cctoy手足後最易被trigger嘅群體

貪玩手足見到可以學我
無嘅,你只得罪D蛋白商人啫
你唔好咁認真啦 我地借屌柒你黎過橋順便推動健身普及化咋
同個醫生講
我都話咗我覆述
你班gym狗係咪真係唔識字
低知識文盲 睇幾條youtube 健身kol片當自己專家
我幫香港市民測試緊gym狗智商
你地暫時幾柒
幫我屌鳩個醫生未
盲從權威 訴訟權威 搬龍門 價值觀反轉 人身攻擊
轉移視線 偷換概念

師兄 你係有心示範哩啲邏輯謬誤定點?好撚西利
你咁低智商都測試到人地既智商?你係點測的?
咁我地gym 狗宜家有幾多分?
希望你做人有d邏輯
我阿麻都食多過兩舊肉啦
我幾時講過驚太大隻啊

你班gym可以停止做收音機未
一句嘢講幾千次 好似低等動物咁
你講野完全無logic

咁應該點你教我
應該唔信醫生?
咁有氧都train到肌肉
交比市民根據gym狗偉論自己評估
你信啦信完咪咁撚柒

同埋唔好搵埋醫生落水啦你
同老鼠芬一樣聽朋友講支爆撚唔係弱智既口吻有咩分別?

由頭到尾得你話醫生講
我都聽你老母講你揸白卡 智商唔過70
各位手足 請手下留情
笑撚死
你覺得我幻想個醫生出黎?
你個弱智仔似有妄想症
笑死 嘈到而加
你口中既醫生話有信服力啲 定哩度咁多位ching 既文獻有說服力啲?

笑得死最好死埋去太多你哩類低智者
懷疑依班gym狗有落嘢操
咁能aggressive覆述個study比我trigger到而家
仲講埋老母添
醫生都係根據文獻作出佢嘅判斷

不過而家我相信gym手足整合同消化文獻嘅能力勁過醫生
好玩過cctoy手joke
係 你個醫生啱啱同我講你係弱撚智 公開試5分都冇 條mk 妹俾大隻仔溝左 所以你有PTSD 叫我唔好刺激你跟住又話:其實都冇所謂 哩啲垃圾死左都可能係好事
理智線斷裂
繼續
我笑到仆街
我試過cut fats 個人會易累, 同埋其實需要fats同carbs俾你身體有energy, 所以唔可以cut 哂, 個PT就教我食greek style yohurt食番d fats
唔好9食animal fats
真架
真架
啲小朋友發爛渣同你差唔多
你好keep到童真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞