(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館

1001 回覆
158 Like 4 Dislike
卜左登別住 馬可波羅 大家有咩評價?
想問第一次去浸溫泉旅館 有貨切風呂
通常貨切風呂係check in時預約定要提早同酒店溝通book時間先有得浸?
去有馬 月光園游月山莊

除非貸切本身就係一個plan(通常日歸),否則一定係check-in左先至預約,預約方式不定,甚至唔駛預約,但check-in時reception/旅館女將一定會講明
月光園你book送40分鐘既plan?我記得佢貸切同更衣室係同一個位,出面有個常駐既姐姐,搵佢mark時間就得

thx巴打
我係一休到book唔見話送40分鐘plan
想問第一次去浸溫泉旅館 有貨切風呂
通常貨切風呂係check in時預約定要提早同酒店溝通book時間先有得浸?
去有馬 月光園游月山莊

除非貸切本身就係一個plan(通常日歸),否則一定係check-in左先至預約,預約方式不定,甚至唔駛預約,但check-in時reception/旅館女將一定會講明
月光園你book送40分鐘既plan?我記得佢貸切同更衣室係同一個位,出面有個常駐既姐姐,搵佢mark時間就得

thx巴打
我係一休到book唔見話送40分鐘plan
我睇Jalan有,你望下有無Plan寫貸切風呂,應該就係有40分鐘特典
【早期得60 x 満月プラン】 ≪お部屋食≫ 貸切風呂/伊勢海老/神戸牛or鮑ステーキの贅沢会席 / 00011-J60
二月頭去箱根 十五十六緊揀 金乃竹 定 吟遊
金乃竹頂層好似幾靚
金乃竹頂層好似幾靚

你book到吟遊先算
金乃竹頂層好似幾靚

你book到吟遊先算

book咗啦
本來都冇諗過會有房
金乃竹頂層好似幾靚

你book到吟遊先算

book咗啦
本來都冇諗過會有房

咁咪去吟遊先囉,金乃竹有錢驚無得試咩
東京玩 想搵兩日去白川鄉係咪好on9
5個鐘車
Book 左飛驒亭花扇 係咪唔錯架
金乃竹頂層好似幾靚

你book到吟遊先算

book咗啦
本來都冇諗過會有房

咁咪去吟遊先囉,金乃竹有錢驚無得試咩

吟遊
關西有邊d貸設ok?

追 post 係咪真係咁難?
九州邊間最正

九州仲未去過,等其他人答

黑川溫泉 Ryokan Konoyu 超正
想浸混浴
想浸混浴

得啖笑,你不如早 d 打下飛機冇咁嬲。
想浸混浴

簡單
同女朋友去book連風呂嘅房type or book一粒鐘貸切
如果五月中去浸溫泉會唔會有d over
想同老婆結婚週年去轉箱根, 順便去富士芝櫻祭
果頭大家有冇介紹呢
而家係玉造溫泉
個溫泉街都幾流下
不過有得睇腳
而家係玉造溫泉
個溫泉街都幾流下
不過有得睇腳

前年去過,佢個溫泉街同冇一樣
但佢果度d溫泉水真係幾正,浸完真係皮膚好滑,街口有得用一百円買一支溫泉水走,老婆返黎之後係咁話點解唔買多幾支
巴打們 有無城崎溫泉推介
一家(3個人)去 想要私人風呂 同食蟹(老母要求)

無限Budget首推西村屋
平D既可以綠風閣
私心推薦銀花,遠離溫泉街,望江景,野食正,大浴場頹(但有私人風呂所以無乜所謂),重點係佢個自家label梅酒真係超好飲,係個度一人吹左兩支,仲買多半打番香港慢慢歎

銀花我都想BOOK,但真係貴到喊
DORMY INN旗下既溫泉酒店全部都有返咁上下水準,當中好受香港人歡迎既高山櫻庵就係DORMY INN既

利申遲下都會去城崎溫泉,岩岩睇中咗間唔算貴又有無料貸切風呂既,不過想做多d功課先訂房
book左今個星期修善寺溫泉, 希望睇到紅葉啦
不過好似又落雨
睇緊新潟....想落雪浸溫泉....
聖誕去東京
想有私人風呂,房要睇到富士山,野食唔錯,
唔set budget,因為見到有d大熱門已經book唔到
宜家book到就好

有邊d 東京近郊推介

http://www.ubuya.co.jp/sp/
有呀25號都

上次住湖畔別邸千一景,富士山全景
湖山亭都好靚不過少左忽,湖山一定要住最貴
其他果d私人風呂影相遮頂
D 溫泉酒店係咪冇咁快開放俾人BOOK
想睇5月但原來好多都未有RATE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞