(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館

1001 回覆
158 Like 4 Dislike
一年去5至7次日本, 出名唔出名既温泉浸過30至40個

個人認為

最好:草津 / 有馬

次選: 雲仙 / 黑川

景靚: 河口湖/和倉温泉

城市平價享受温泉: dormyinn 系列hotel

最尾果句
住唔到深山櫻庵都要住高山櫻庵

老實講, 我住市區真係99%住dormyinn, 好鬼舒適

高山櫻庵可以食埋格離間味藏天國
dormyinn一齊同D 架叔格劍
去咗箱根水明莊

第一次去咩都唔識,兩個人38000 yen

好似幾正
野食好唔好食?
去咗箱根水明莊

第一次去咩都唔識,兩個人38000 yen

好似幾正
野食好唔好食?

好食丫
早餐係咁嘅

風景就普普通通

好似幾正
野食好唔好食?

好食丫
早餐係咁嘅

風景就普普通通

10月尾去
本身book左河口湖 kukuna
見到你呢間又心郁郁
仲有月之宿 紗羅都好正 但係有啲貴
純粹想問下有無人住過箱根吟遊
睇介紹好正咁 又話有幾難BOOK
BUDGET問題想去都去唔到

去過呀, 好靚, 環境同服務都好正
但野食覺得好一般
有冇人住過箱根既一之湯

蘆之湖住過一晚
有咩想問

性價比, 野食

價就真係無得輸
野食得罪小小講句有D劣
一個人去一泊二食是咪好on9

上星期先一條友去完由布院一泊二食是咪On9
但我見有啲日本妹同我同樣一條友國內旅遊一泊二食
上jalan 訂房 點分係普通風呂同真正溫泉?
兩個月前book左4個人但依家有一個人甩底去唔到
想問可唔可以send email去旅館到改返人數收少返一個人嘅錢?
仲有半個月先出發唔係last minute
有無高手可以答下

你最好check 下你個 confirm email,𠴱度會有列明cancellation fee 係點 charge。
想問下下呂有冇咩介紹
上jalan 訂房 點分係普通風呂同真正溫泉?

睇泉源個格

有寫埋 有冇加溫,循環等等

但野食覺得好一般

個景我睇相都哇佐出黎
真係好撚正咁
野食有無分級數?

個人認為

巴打有馬有冇好溫泉旅館介紹

個人認為

最尾果句
住唔到深山櫻庵都要住高山櫻庵

老實講, 我住市區真係99%住dormyinn, 好鬼舒適

高山櫻庵可以食埋格離間味藏天國
dormyinn一齊同D 架叔格劍

味藏天國真係好正。
日本第一飛驒牛

但野食覺得好一般

個景我睇相都哇佐出黎
真係好撚正咁
野食有無分級數?

通常都有,越大越貴既房就係正d,甚至乎有包廂坐。

個人認為

一定唔買套票個太閣之湯, 太多人, 但好平

個人認為

傳聞一早未開門已經有一堆旅遊巴等住, 一開門就衝曬入去
北陸 真心正

第一間 山中溫泉 吉祥係心水推介 酒店本身一般 但個溫泉幾好 同埋 有下午茶供應,係好好味嘅pancake,仲要係鐵板燒餐廳食 lobby lounge 晚餐前有啤酒 仲有宵夜

同埋個早餐可以轉做 鐵板燒早餐 個西多

又有人講吉祥, 睇黎我book呢間好過天祥。

食鐵板燒餐廳既話間房要第二貴果種。
由布院無相莊

有冇人住過箱根既一之湯

蘆之湖住過一晚
有咩想問

性價比, 野食

價就真係無得輸
野食得罪小小講句有D劣

人均價錢係幾多
野食係懷石定自助餐定係頹餐

個人認為

傳聞一早未開門已經有一堆旅遊巴等住, 一開門就衝曬入去

如果住一晚呢
有冇人住過箱根既一之湯

蘆之湖住過一晚
有咩想問

性價比, 野食

價就真係無得輸
野食得罪小小講句有D劣

人均價錢係幾多
野食係懷石定自助餐定係頹餐

人均七百
日本秘湯を守る会
道泉溫泉有冇人浸過?有冇推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞