淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有無人用過集運王 係咪今日合拼集運聽日就會到?

早幾日第一次用,係
你夜晚7點前落單,第二日就到香港
想買防水噴霧(噴鞋用)
個賣家直頭唔畀我畀錢
係咁CANCEL個訂單
有咩辦法買到
想買防水噴霧(噴鞋用)
個賣家直頭唔畀我畀錢
係咁CANCEL個訂單
有咩辦法買到

搵第2間
應該賣家SET左,你信用度低所以買唔到
想買防水噴霧(噴鞋用)
個賣家直頭唔畀我畀錢
係咁CANCEL個訂單
有咩辦法買到

搵第2間
應該賣家SET左,你信用度低所以買唔到

努力搵緊
佢戴頭盔 話唔會去運去畀集運 唔係出咗事要負責

早幾日第一次用,係

係 , 除左星期六晚唔出貨

早幾日第一次用,係

係 , 除左星期六晚唔出貨

唔該曬兩位巴打
【海外】包裹超出尺寸限制无法出库,请申请退款重新合并订单

官集咁樣應該點搞
申請退款唔係會成個貨同我退左咩?
可以退款完再揀過集運?
【海外】包裹超出尺寸限制无法出库,请申请退款重新合并订单

官集咁樣應該點搞
申請退款唔係會成個貨同我退左咩?
可以退款完再揀過集運?

我on9左
有無人知 到貨啦 可唔可以出野食?

我都無經驗,但睇過幾個post 既經驗得知。
好似都係用私集搏,查車中既就無計,唔中好似無問題。

我都無經驗,但睇過幾個post 既經驗得知。
好似都係用私集搏,查車中既就無計,唔中好似無問題。

Thanks 禁多野食自己一個訂單
好彩就唔中 唔好彩就byebye
香港天貓超市可唔可以寄去私集?
想運大型傢私

衣櫃
鞋櫃
電視櫃
平均100kg 每件
有冇邊間會送上門
or會包埋安裝
求介紹thanks
淘d細件野 邊間集運最平?

報家居用品一定冇事
請問淘寶官方集運係咪禁止運防水噴霧架?

禁運液體

咁就算揾私人集運, 都係唔得?

用私集報哂做家居用品 一定得
請問有冇巴打最近用過toplxxk(巴打果間), 仲有冇伏?
得巴打果間同funlala既自取點近我屋企
有無巴絲知道集運係會聽收貨電話

我之前係大陸nike官網試過買野之後用多寶,但nike果邊話多寶唔聽電話無人收貨
最後要借個fd地址先收到

想知道有無巴絲成功用集運收大陸nike既貨
想運大型傢私

衣櫃
鞋櫃
電視櫃
平均100kg 每件
有冇邊間會送上門
or會包埋安裝
求介紹thanks

同求
請問有冇巴打最近用過toplxxk(巴打果間), 仲有冇伏?
得巴打果間同funlala既自取點近我屋企

聽其他巴絲講,巴集依家係伏,巴打都好似退左
請問淘寶官方集運係咪禁止運防水噴霧架?

禁運液體

咁就算揾私人集運, 都係唔得?

用私集報哂做家居用品 一定得

thanks
淘寶新手用開順豐官方集運
見到有件野唔用得官集同唔賣黎香港
但係我轉大陸版淘寶網又ok
我想問如果埋單嗰陣地址填集運倉地址
集運嗰邊識唔識得將佢連埋其他野一齊打包?

你係集運落訂單會有得你禁要咩訂單number嘅野
你禁曬全部就得

你係集運落訂單會有得你禁要咩訂單number嘅野
你禁曬全部就得

但係件野唔經官方集運佢會唔會唔肯收件?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞