淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
该宝贝不支持销售到您选择的国家或地区 既貨品連集運選項都冇,

我將貨品既郵寄地址直接改做我用順豐集郵既地址就比我寄出,
但其實集運倉方面收唔收到再運黎香港 ?

唔得
想買膠箱,想問淘寶官方sf係咪仲係唔計體積比?
想買膠箱,想問淘寶官方sf係咪仲係唔計體積比?

不嬲都有計
集運王點解慢左咁多
集運王點解慢左咁多

過關程序唔同左,所有集運都慢左(好似係)

個網都死埋?
集運王點解慢左咁多

過關程序唔同左,所有集運都慢左(好似係)

個網都死埋?

頂我以為你話送件既速度 原來係死網咁大鑊

屌我有件本來今日拎
上星期己經試過做唔到今發明至
咁多位巴絲 求救
我自從淘寶要實名認證之後都冇再用過淘寶
岩岩先係支付寶hk(淘寶全球app入面個個)入左$850 比錢個陣佢話我支付寶被凍結!!! 但我好確定我係入左支付寶hk! 我啲錢會唔會冇左?好想喊

咁多位巴絲 我依加真係驚到手震 我仲係一個學生 啲錢係我呀媽比我幫佢買野

咁多位巴絲 我依加真係驚到手震 我仲係一個學生 啲錢係我呀媽比我幫佢買野

冷靜d先 咁打左佢比個個電話未?

我收翻 個電話唔似香港電話
依度有聯絡支付寶HK既電話同email
你試試先啦,問佢咩事
https://www.alipay.hk/contact

佢6點收左工 我依加真係唔知點算好 好驚

你試試先啦,問佢咩事

咁咪聽日先聯絡佢地屌柒個客服囉 唔好咁驚住啦
你睇清楚付款個度係咪無揀支付寶HK,而係揀左default既支付寶啊?

佢直情係任何野都冇得比我揀 直接彈左句 支付寶戶口被凍結

你真瘋狂

你試試先啦,問佢咩事

你睇清楚付款個度係咪無揀支付寶HK,而係揀左default既支付寶啊?

一揀付款就直接話戶口被凍結?我都未遇過d咁既情況
不過唔好驚啦,聽日搵客服屌柒佢,橫掂你個充值記錄係度,唔會有事既
話說今日支付寶hk測試係7-11付款既系統,可能搞到你唔好彩中bug呢
你宜家驚都無用。做曬你宜家手頭上可以做既野先,譬如將淘寶同支付寶HK個app都更新好、試下用電腦比錢有無同樣既情況。

我發現淘寶全球個app係app store冇左

你試試先啦,問佢咩事

一揀付款就直接話戶口被凍結?我都未遇過d咁既情況
不過唔好驚啦,聽日搵客服屌柒佢,橫掂你個充值記錄係度,唔會有事既
話說今日支付寶hk測試係7-11付款既系統,可能搞到你唔好彩中bug呢
你宜家驚都無用。做曬你宜家手頭上可以做既野先,譬如將淘寶同支付寶HK個app都更新好、試下用電腦比錢有無同樣既情況。

我發現淘寶全球個app係app store冇左

你用淘寶全球?我無用過wor 用翻淘寶app就得啦
話說你之前用過支付寶HK比過錢未?同埋用電腦網頁版比錢都係唔得?

我未試過呀 原本諗住用八達通比錢 但佢收手續費 所以之後咪試下用支付寶hk 點知就咁樣 唔得呀 用電腦佢都係話我支付寶被凍結 我依加連支付寶都唔比我登入
想請教下用左神州集運,通常件貨要幾耐先黎到香港?

我用開如果你早比錢佢早打包第二日就到

大家好
我諗住睇下件貨到邊跟住就彈左呢個出黎
想問係咪唔洗理佢就會直接送去集運?定要比4蚊
用開渣打儲值支付寶帳號
今日完全過唔到數
keep住處理中
打左去渣打問話關alipay個邊事 好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞