淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
屌你新世代唔係收左皮呀?

上唔到新世代個網

我仲上到啊
屌你新世代唔係收左皮呀?

上唔到新世代個網

我仲上到啊

而家上得返啦!但早幾個鐘果陣係一直都上唔到
4px清關清左十日都未搞掂
2017-07-09 23:30:15 包裹已從遞四方集運倉發出,即將發往深圳海關清關

日日係QQ問都話催緊 係咪已經無其他野可以做

官集?我用4px非官集快好多

官集呀 之前用過都正常 今次拖緊耐無update我驚佢唔見左我D野咋

我都係,黐鳩線
拖撚到連件嘢都幫我「收埋貨」都未撚俾我

用埋今次唔用
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.131.ebb2eb2HGoWzU&id=544638723600&ns=1&abbucket=4#detail
運個m size既籠,呢d大型物品用邊間運最抵唔該晒

官集
想問下4PX官集係咪伏?
想運D大件野
求救, 第一次淘食物, 佢送緊我先睇留言, 見到包裝寫住食品, 今次用集運王,係咪可以rip?
用咗前幾頁講個間只計實重
新會員仲有折好撚抵
都係一樣今日落單聽日到

覺得冇伏
仆街了
仆街了

平時用開順豐
今次想試下用中通集運,但係個地址我冇改
重係寫順豐門市地址
仆街了

平時用開順豐
今次想試下用中通集運,但係個地址我冇改
重係寫順豐門市地址

求救, 第一次淘食物, 佢送緊我先睇留言, 見到包裝寫住食品, 今次用集運王,係咪可以rip?

無野
之前一直用官集,今次試用私集,點知其中一件唔記得轉
琴日已經發現,係咁叫賣家改地址,賣家話ok
點知今朝發現拎左出去派原地址,我咪拿拿林同送貨果間公司講hold住唔好派,個客服話會同我hold
點知2個鐘後就睇到派左去官集倉
宜家賣家叫我退會重發一個比我
咁我應該申請退款定官集入邊個退回賣家?

兩年前用過一排
個陣係送到樓下

兩年前用過一排
個陣係送到樓下
用咗前幾頁講個間只計實重
新會員仲有折好撚抵
都係一樣今日落單聽日到

覺得冇伏

如果可以6點後送貨就更好
日頭無人係屋企 成日要等星期六

兩年前用過一排
個陣係送到樓下

佢個旺旺好耐先覆
有一排無淘. 啱啱諗住用神州打包時佢提我用敏感線..
想問下係咪唔使理佢. 定呢期check得嚴咗好多?

因為之前打包時無呢句彈出黎

啱啱想落單都見到
巴打照用普通線定點?

我都好驚 第一次用集運王 仲要買左個咩懶人火鍋
賣家用ems快遞,Google之前d post原來係伏黎,時快時慢
睇物流狀態就已簽收,但行蹤就乜乜妥投
睇返樓上就d巴打話簽左但未入集運倉
第一次用集運王,好怕佢送唔到去集運倉

頂 我都係EMS 真係唔知個包裹會點.......

我明明寫收貨地址係集運王個倉, 但係最後更新喺深圳市機場郵政局, 有速遞委投, 但係佢個狀態係簽收咗, 有啲亂
賣家用ems快遞,Google之前d post原來係伏黎,時快時慢
睇物流狀態就已簽收,但行蹤就乜乜妥投
睇返樓上就d巴打話簽左但未入集運倉
第一次用集運王,好怕佢送唔到去集運倉

頂 我都係EMS 真係唔知個包裹會點.......

我明明寫收貨地址係集運王個倉, 但係最後更新喺深圳市機場郵政局, 有速遞委投, 但係佢個狀態係簽收咗, 有啲亂

中曬樓上巴打個情況
新手上路
岩岩淘左枝類似噴漆既野。但去到順豐被拒收。可以點做
同堆係咪冇辦法送到落香港
新手上路
岩岩淘左枝類似噴漆既野。但去到順豐被拒收。可以點做
同堆係咪冇辦法送到落香港

順豐梗係唔送液體啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞