淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
4PX清關要清幾耐
第一次清唔駛12個鐘就話清完
今次清左2日都未得

見到巴打推介鑫航國際, 想買個地櫃大約45KG送到屋企

佢個注意事項話單位超過1.2米 or over 25KG就唔上門...
係咪堅?
其實就係想要佢個上門...唔知有冇得加錢上門?
巴打們有冇經驗 ?

見到巴打推介鑫航國際, 想買個地櫃大約45KG送到屋企

佢個注意事項話單位超過1.2米 or over 25KG就唔上門...
係咪堅?
其實就係想要佢個上門...唔知有冇得加錢上門?
巴打們有冇經驗 ?

自膠
原來開左account 就有電話可以打去問
over weight/ over size 上樓要加$100-$200
4PX清關要清幾耐
今次清左2日都未得

我3號清到今日都未完
過埋今日都收唔到係咪可以退運費
4PX清關要清幾耐
今次清左2日都未得

我3號清到今日都未完

係有話幾多日內未運到你手可以退?
4PX清關要清幾耐
今次清左2日都未得

我3號清到今日都未完

係有話幾多日內未運到你手可以退?

好似三個工作天呀
其實集運王真係幾快
凌晨3點出車,通常9-10點就到荃灣,仲要乜都運到,液體、噴罐....

低調
其實集運王真係幾快
凌晨3點出車,通常9-10點就到荃灣,仲要乜都運到,液體、噴罐....

低調

岩岩兩點鐘先比錢順豐集運
唔知聽日可以攞未
想問下如果想用私集運假狗應該報咩
神州集運慢到
神州集運慢到

我前幾日用敏感線用左兩日
落到自取點
神州集運慢到

我前幾日用敏感線用左兩日
落到自取點

我都係敏感線 4號出 到依家都未到香港
有巴絲有用到。日日買集運
我7月3發貨 到依家仲係顯示已到香港倉

咁耐都唔派貨定係 已經到左自取點

佢個FB 呃人 連左去第二間集運
whatsapp 問左又唔理唔睇

我見集運王直情有得揀成人用品

玩具 運過縮陰球

我乜9都填家品咁濟
我想問如果要淘顏料係咪只可以填大陸地址叫人幫手帶?
就算私人集運佢地都唔發貨
我想問如果要淘顏料係咪只可以填大陸地址叫人幫手帶?
就算私人集運佢地都唔發貨

一般私集唔運液體
搵D可以運違禁品的私集
不過你要預運費比較貴
好耐冇入過嚟
巴打集運做咩事慢咗咁多,3日連毛都冇條

btw,呢排公司蝕到仆街,如果做自提點錢景如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞