淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有無人知官集揀中通要大約幾耐先到郵局?
多寶幾乎唔見我份件,嚇到瀨屎 試下用官集

截數前落單通常都係今發明至,第二日傍晚送到自提點
郵局就要再多半日,朝早先到郵局

我通常都係趕住要先用中通

Thanks 原來無想象中咁慢
另外有無試過尺寸超左?我份件有可能其中一邊超過60cm,揀左比埋錢先見到郵局有體積限制,但重量唔過4kg,會發生咩事??

超左既話佢出貨時會提你郵政超限
要搵佢改自提點攞
會遲一日先到

仲今個星期改左報關方式,可能無以前咁快
請問有邊間仲可以今發明到?

通常葵涌(石離/和宜合工廠區)自提
有冇人知順風直運有冇影響?
仆佢個街,買左條線落黎,有一邊冇螺絲牙裝唔到
叫佢拿拿聲順風落唔知星期6收唔收到貨
間野係深圳

有冇推介,用開個間好撚廢
用4px, 8號發今日都未到

用開邊間 晉越好平

而家仲有邊間可以今發明至?
今個禮拜用集運王同新世代兩間都要今發後至
hot but 睇佢Facebook 好似都可以第二日到香港,不過未用過唔知點

hot but 睇佢Facebook 好似都可以第二日到香港,不過未用過唔知點

hotbuy

hotbuy

試過hotbuy 5點前落單 夜晚約8:00就話運緊落黎 第二日下午大概2:00就收到sms話到自取點
用集運王 前日到而家個狀態仲係發件振通物流(香港)
有無手足係咁
有無手足係咁

你係自提定送貨上門
有無手足係咁

今日星期日呀,點會有人派貨呀
前幾日買左液體 用夜貓菲兒 已經到左倉
點知而家先見到話改左報關程序會嚴左
點算好 照試下寄落黎定等下先
屌,十鳩幾件貨寄去神州都冇問題,係有一件間仆街韻達運唔知去撚咗邊比咩匯購八方簽收咗
問神州話冇收過,賣家又 hea 答話問問速遞,
件貨係咪凶多吉少

屌 笑死 送錯左比巴集簽收
你拎個number去佢地個網度check下有無收左你份件先啦
http://www.toplinkexp.hk/

我記得之前雙11大把人同你個情況差唔多
有個on9仔將成車貨運撚錯左去神州
搞到用其他集運既人要去神州個網搵自己份件

屌佢速遞條撚樣發撚緊夢
賣家搵佢地攪番掂
有無手足係咁

+1

+2
成車野唔知係咪仲係關口度,定係已經到左大倉唔UPDATE
有無手足係咁

你係自提定送貨上門

自提
有無手足係咁

+1

+2

頂我都以為係無updata,星期六就去左自提問到左未,佢話未有
所以上黎睇下有無人同case定係我唔好彩
有無手足係咁

+1

+2

頂我都以為係無update,星期六就去左自提問到左未,佢話未有
所以上黎睇下有無人同case定係我唔好彩
有無手足係咁

今日星期日呀,點會有人派貨呀

同埋星期六晚大陸倉係唔發貨
星期日晚先出車
想請教下用左神州集運,通常件貨要幾耐先黎到香港?
之前一路用開巴打個間都無咩事
點知今次連埋件貨都無左影 但係明明已經簽收左
该宝贝不支持销售到您选择的国家或地区 既貨品連集運選項都冇,

我將貨品既郵寄地址直接改做我用順豐集郵既地址就比我寄出,
但其實集運倉方面收唔收到再運黎香港 ?
屌4px 食屎 清關清4日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞