淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
仲以為618 ??集運咁平實食屎 點知都係兩日到

竟然 今次試下用先

原來要20號前落單
平時唔用集運王,今次一用就中伏

點中伏法?計左體積?

冇事冇事 原來係我自己on9
之前用過好多次全民都好順利,今次就有件貨上星期日已經到左倉,但到今日星期五都未入庫,問左幾日,問哂集運個邊同賣家,都係話幫我問個速遞,跟著叫我等,有冇巴絲試過?我宜家可唔可以向賣家退錢?
瘋狂集運伏唔伏,第一次用驚有咩冬瓜豆腐

電話殻官方都唔比運咁惡?

聽講伏,集運王啦

聽講伏,集運王啦

咪撚用瘋狂 中過一次伏狗也不屌
好多巴絲都懶左嘢

聽講伏,集運王啦

咪撚用瘋狂 中過一次伏狗也不屌
好多巴絲都懶左嘢

你google瘋狂集運苦主就知乜事

有冇機今日到

有冇機今日到

有 , 可能要夜晚

我都係第一次淘殻 點知佢話唔支援該地區=唔比運
仲要連電話裝飾貼紙都唔比

你私下問客服
Taobao國際轉運常見問題有講

你私下問客服
Taobao國際轉運常見問題有講

學用私集唔駛煩

有冇機今日到

有 , 可能要夜晚

咁樣係派緊未

有冇機今日到

有 , 可能要夜晚

咁樣係派緊未

一定要等SMS先拎得
想問下如果集運 送上門應該用邊一間好啲同平啲?
想問下如果集運 送上門應該用邊一間好啲同平啲?

我講過,睇番呢個post嘅#737啦
淘寶集運集中討論區 (4) 請幫手答問題
https://lihkg.com/thread/203596/page/30?ref=ios

有冇機今日到

有 , 可能要夜晚

咁樣係派緊未

一定要等SMS先拎得

佢應該係派 其實你急既點解唔自取
送到大派貨點 又要等人派 自取應該快d

請問我寄左去集運倉,但佢地話無簽收過,點算好?

未簽收喎

未簽收喎

唔明,即係點?快遞明明話寄左到達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞