淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
8號波係咪唔會派件
違禁品 有冇邊間私集推介
第一次用新世代
用佢既特惠專線,8號到左香港,到而家都仲未收到 想問下呢間野寄住宅係咪特別慢
想知運電子野應該搵邊間安全

我用過好多次集運王運電子野都冇問題
如果集運成車比人扣關,我運電藥煲同藍芽耳機會唔會有事
想請問下依家淘寶同順豐咩情況? 有冇影響到買賣?

一早friend返啦
【鞋迷sneaker纳米鞋面防水喷雾剂翻毛皮鞋雪地防尘防污洗球鞋神器】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.87z33Z?cv=727lZDx2T95&sm=ad6ff1 ,或复制这条信息¥727lZDx2T95¥后打开👉手机淘宝👈
請問有冇辦法可以寄到落香港?
想問下有冇更平嘅自取?
見到南海首重rmb5,續重rmb5// 全民首重rmb9,續重rmb4.5。如果10kg,兩間都係平均¥5/kg。
想問下有冇更平嘅自取?
見到南海首重rmb5,續重rmb5// 全民首重rmb9,續重rmb4.5。如果8kg以上,全民平啲,平均¥4.5/kg。
有冇人試過退件? 退返上海要幾多錢?

最平方法都係要自己拎過關
用大陸速遞公司寄
運費除順豐外間間都差唔多
貴唔貴要睇你件野幾重同寄邊度
如果件貨成11 kg重
size又過大到計14.5kg
想問下有冇邊間集運平
如果件貨成11 kg重
想問下有冇邊間集運平

唔知你想自取定送上門同埋邊區點幫
價錢其實間間都好透明可以自己搵
如果件貨成11 kg重
想問下有冇邊間集運平

荃灣區有冇邊平?
上門同自取都冇所謂
如果件貨成11 kg重
想問下有冇邊間集運平

荃灣區有冇邊平?
上門同自取都冇所謂

全民首重rmb9,續重rmb4.5,應該最平,你去佢個網search下荃灣區啲自取點啦。
神州定集運王快呀?
我過多幾日打算淘幾樣嘢同電腦椅 加加埋應該差唔多40幾kg 唔知運費點計呢?大概幾多?因為我未試過淘咁多重野 有無人答到我

退what先?

底版
如果件貨成11 kg重
想問下有冇邊間集運平

荃灣區有冇邊平?
上門同自取都冇所謂

全民首重rmb9,續重rmb4.5,應該最平,你去佢個網search下荃灣區啲自取點啦。

唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞