淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有電池用邊間集運好?
天天快遞 係唔係好差架?

1號到深圳而家都未送到深圳集運倉

睇到1,2號都話冇人收入返天天倉, 集運點會冇人收, 同日其他快遞都送到

賣家琴日朝催過都係未收到

睇返記錄未試過用天天送去集運倉

國通先係
好多時貨都比佢踩到..........
想同大家請教一樣野,我打算買一條伸縮桿黎掛窗簾,但包裝長度有1.85米長,有無邊間集運公司可以發貨?我見好多自取都限制左單邊1.5米長
PS:我知道送上門2米長都得,但我返工無人接貨。

間間都係咁
想買d蔬菜種子番黎種 同埋尿袋
邊間可以運
是咁的,

我買左十幾樣野,但我唔記得揀集運個時有冇揀左2間唔同既集運,

有冇得group埋用一間集運? 定自動係用同一間?

所有訂單個度轉唔轉到集運公司?

我想由4px轉做順豐.....
是咁的,

我買左十幾樣野,但我唔記得揀集運個時有冇揀左2間唔同既集運,

有冇得group埋用一間集運? 定自動係用同一間?

所有訂單個度轉唔轉到集運公司?

我想由4px轉做順豐.....

唔得,完
集運王真係慢左...
如果想運液體 係咪叫賣家箱面唔好寫液體就ok
另外如果用多寶運 比佢地發現左既話
成張單d貨扣起 定淨係件item扣起

希望聽日拎到

希望聽日拎到

屌 仲未派件 今日唔駛拎

之前十二點已經到自提點咪幾好

希望聽日拎到

buyup 都收到類似通知
仲叫人唔好寄敏感貨
利申:用開集運王,第一次轉buyup ,因為佢講明可以運野食
請問下巴打知唔知件貨如果本身寄去多寶集運 但係佢依加寫住國際轉運倉 已簽收
咁我件貨係咪已經無咗 ,多寶網搵唔到件貨
天天速遞
用官集4px 送上門,上星期四無打電話黎就送,結果無人喺屋企收唔到。幾經辛苦打電話打到有人聽又話要入倉再送,最快星期一尋日送,但係尋日又無人送...

有冇人有經驗呢啲情況幾時先會再到?
請問下巴打知唔知件貨如果本身寄去多寶集運 但係佢依加寫住國際轉運倉 已簽收
咁我件貨係咪已經無咗 ,多寶網搵唔到件貨
天天速遞

應該冇事架喎 你有冇打過去問過

btw多寶

希望聽日拎到

仲叫人唔好寄敏感貨
利申:用開集運王,第一次轉buyup ,因為佢講明可以運野食

希望聽日拎到

仲叫人唔好寄敏感貨

咁搞法慢晒又星期日唔出貨 真係唔知點樣今發明到
如果想運液體 係咪叫賣家箱面唔好寫液體就ok
另外如果用多寶運 比佢地發現左既話
成張單d貨扣起 定淨係件item扣起

今次係第一次試集運王 仲諗住琴日會拎到點知搞啲咁既野出黎 到依加都仲未到提貨中心
有冇人係蘇寧易購買野然後用多寶運
多寶話認唔到個運單號
今次係第一次試集運王 仲諗住琴日會拎到點知搞啲咁既野出黎 到依加都仲未到提貨中心

冇得今發明到啦唉 平時依個鐘數都拎得貨依家仲未派到自提點 唉遲咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞