淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
想問淘寶俾錢用唔用到匯豐信用卡?

想問想用pps俾錢係咪要係電腦俾? 用電話app搵唔到點按pps付款

另外想問埋我想一次過買好多野,佢話我提交提單已超過5個,要俾左錢先,如果我係用多寶,分開幾次俾錢係咪冇問題架?

唔好意思第一次用淘寶買野好多問題

信用卡就手機都得
Pps 正係pc
你分一千次比都得
一間店一個單分開比又得

唔該晒 信用卡係咪咩銀行都得? 之前聽人講好似話得中銀得

手續費 邊間平d

想問想用pps俾錢係咪要係電腦俾? 用電話app搵唔到點按pps付款

另外想問埋我想一次過買好多野,佢話我提交提單已超過5個,要俾左錢先,如果我係用多寶,分開幾次俾錢係咪冇問題架?

信用卡就手機都得
Pps 正係pc
你分一千次比都得
一間店一個單分開比又得

手續費 邊間平d

巴打意思唔同銀行既手續費有唔同?

信用卡就手機都得
Pps 正係pc
你分一千次比都得
一間店一個單分開比又得

手續費 邊間平d

巴打意思唔同銀行既手續費有唔同?

自己check 比錢會寫 3 1.5 0 睇邊間

Hotbuy 係單邊

覺唔覺集運入庫最後一件貨, 重量係做手腳。
本來係1.3 kg 最後都變 1.6 kg ..
比錢就當2kg 計。
最後一件貨, 有專人去做數入庫。
用得集運多就感覺佢出古惑
今日集運王出貨係咪慢左?
今日集運王出貨係咪慢左?

出貨正常啦,人地不嬲都係半夜先上車走
不過收到貨出重量就真係慢左
我睇左兩個集運網(dimbuy & 集運王)都話唔運食物同粉末狀既野
我想買薯蓉杯可以點做?

一係就唔如實報 乜撚野都填家品
一係就轉集運

醒少少啦

用左廿次集運王運野食
廿次都運到
我睇左兩個集運網(dimbuy & 集運王)都話唔運食物同粉末狀既野
我想買薯蓉杯可以點做?

佢頂頭果句咁寫咪即係叫大家要識做啦
覺唔覺集運入庫最後一件貨, 重量係做手腳。
本來係1.3 kg 最後都變 1.6 kg ..
比錢就當2kg 計。
最後一件貨, 有專人去做數入庫。
用得集運多就感覺佢出古惑

你用邊間
用集運王冇呢個問題
成日一次過買好多野,等出哂貨先入單號,有D已經到齊我先慢慢入
https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.4.7be0196mit14B&id=520058242703&skuId=3100261510723
我想買呢張電腦枱, 但係佢話港澳台物流不到
有咩方法可以送到嚟香港
想問運傢私邊間平同好,例如電腦台。
我覺得大家要開始抵制d問完又問嘅問題
eg 邊間唔計體積重 xx區邊間有自提點

你地跛定盲?
https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.4.7be0196mit14B&id=520058242703&skuId=3100261510723
有咩方法可以送到嚟香港

私集囉屌
咁撚大個post係到唔識追?
無腦唔好學人淘寶啦伸手黨
請教各位巴絲
新居想買燈飾, 但結帳時無得揀集運, 話咩我揀 既product禁止集運。請問有無巴絲可以救下我

【北欧吸顶灯客厅灯具房间卧室大厅灯实木铁艺复古新中式灯日式木灯】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.NihBIx?cv=nqwI00GRvbv&sm=93af81 ,或复制这条信息¥nqwI00GRvbv¥后打开👉手机淘宝👈
有咩方法可以送到嚟香港

私集囉屌

sorry 巴打,我應該講清楚d先回覆
我平時用開多寶,但係店主話只會派送到鎮網點要自提,唔會送到多寶集運個地址
我未遇過咁既情況,求巴打幫手
有咩方法可以送到嚟香港

私集囉屌

sorry 巴打,我應該講清楚d先回覆
我平時用開多寶,但係店主話只會派送到鎮網點要自提,唔會送到多寶集運個地址
我未遇過咁既情況,求巴打幫手

一係試下問佢加錢送指定地址唔自取得唔得
一係搵過第二間囉 呢d款好似淘寶大把
我覺得大家要開始抵制d問完又問嘅問題
eg 邊間唔計體積重 xx區邊間有自提點

你地跛定盲?

叫樓主下次加返落post度
唔計體積重/官集唔運黎香港點算/大傢俬點運等等
發左貨好耐都未攬收係咩事
發左貨好耐都未攬收係咩事

我會搵吓客服,基本上3日唔攬件就退錢
4px清關清左十日都未搞掂
2017-07-09 23:30:15 包裹已從遞四方集運倉發出,即將發往深圳海關清關

日日係QQ問都話催緊 係咪已經無其他野可以做
4px清關清左十日都未搞掂
2017-07-09 23:30:15 包裹已從遞四方集運倉發出,即將發往深圳海關清關

日日係QQ問都話催緊 係咪已經無其他野可以做

官集?我用4px非官集快好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞