淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
點解一定要信用卡,唔用信用卡有無其他辦法

唔比都得添
你集運定自己收

集運,點解唔洗

唔比都得添
你集運定自己收

集運,點解唔洗

唔用定時派送咪唔使

唔比都得添
你集運定自己收

集運,點解唔洗

唔用定時派送咪唔使

比錢係定時派 咁你唔係自己收
集運收 邊段時間都無所謂啦
比錢做乜

唔比都得添
你集運定自己收

集運,點解唔洗

唔用定時派送咪唔使

比錢係定時派 咁你唔係自己收
集運收 邊段時間都無所謂啦
比錢做乜

明白哂

之前係咪有巴打買左呢個櫃,運傢私黎講,有無集運公司抵用?我見到佢運落黎都30kg,呢個計體積重定計重量?

之前係咪有巴打買左呢個櫃,運傢私黎講,有無集運公司抵用?我見到佢運落黎都30kg,呢個計體積重定計重量?

我買過約41cm 闊果隻 , 總共8層
箱野都成1米高
果次諗住用4px 點知超左體積被拒收
最後臨時轉用中通 , 中通計左我22kg 運費
多寶可以運洗車水同曱甴藥嗎?

我買過約41cm 闊果隻 , 總共8層
箱野都成1米高
果次諗住用4px 點知超左體積被拒收
最後臨時轉用中通 , 中通計左我22kg 運費

之前有巴打推薦呢間

計實重既
新會員仲有$50coupon
黎緊運d書架仔 諗住都試下用
[img][/img]

我依家要等佢送去我集運倉,定係我要叫集運倉啲人幫我去攞?

集運應該幫你更新左重量

但係集運倉顯示未收到, 我差呢一件就集運得

有冇巴打知道我應該點做

巴打你試下copy個運單編號上集運王個貨物認領啦
應該得架喇
我之前都第一次用集運王,等左兩日個行程冇變過
跟住手痕上去試下認領,點知神咁早入撚左倉
同埋佢簽收人呢 未必show集運王中轉站簽收架

用過一次point2point返唔到轉頭

用過一次point2point返唔到轉頭

有即時對話唔錯! 不過問左自取有啲遠 要去到SSP
[img][/img]

集運應該幫你更新左重量

有冇巴打知道我應該點做

應該得架喇

原來真係我on9仔,打錯Number, 件貨嗰日已經到咗
[img][/img]

集運應該幫你更新左重量

有冇巴打知道我應該點做

應該得架喇

原來真係我on9仔,打錯Number, 件貨嗰日已經到咗

唔比都得添
你集運定自己收

集運,點解唔洗

唔用定時派送咪唔使

唔洗比, 呢個係特別服務, 定時先加錢.
賣家已經比咗郵費.
唔洗理佢. 都會派件比你.
集運王幾快,琴日畀錢今日到咗
第一次用點對點
原來呢間鋪開左冇幾耐
第一次用有50蚊真係好抵
仲要送埋上門
買左4.5 kg野,唔駛俾錢
不過要留意暫時全部都係送上門
冇自取點,但送貨好快,
琴晚齊野,今日到屋企
求救
用官集出左事 (4PX)
無啦啦拒收左件貨

問賣家 佢話百世簽收左

但4px 話無

好撚嘔血

淘膠水用官集會唔會被扣
點解仲有咁多人用官集?

好多野都唔運得/拒收,又唔係特別平,唔好以為官方野=好先得架
天天快遞 係唔係好差架?

1號到深圳而家都未送到深圳集運倉

睇到1,2號都話冇人收入返天天倉, 集運點會冇人收, 同日其他快遞都送到

賣家琴日朝催過都係未收到

睇返記錄未試過用天天送去集運倉
有一排無淘. 啱啱諗住用神州打包時佢提我用敏感線..
想問下係咪唔使理佢. 定呢期check得嚴咗好多?

因為之前打包時無呢句彈出黎

同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞