淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
急問神州係咪收左皮?
如果想送大件野(櫈)落黎可以搵邊間集運?

官集唔計體積重

如果唔用官集呢?
因為好似會好貴

求推介

集運王
反正都係計體積重
不過好似有唔知限單邊唔可以過幾多CM

thx巴打
神州而家係咪好差?見係咁俾人屌
但半年前用過黎送過鞋櫃又ok架喎
又平

神州而家真係唔平啦
公價咁濟,服務我都覺ok
對上一次買係早3個月前

平既仲有咩選擇?
我想問有冇淘寶正野分享POST/TG?

有谷 留tg加你

pang8426
add me plzzzz
我想問有冇淘寶正野分享POST/TG?

有谷 留tg加你

pang8426
add me plzzzz

比個ON9賺你佣,傻既先入
近排成日見到有間野叫樂高集運有冇伏
運液體我就係成功既例子,YEAH!
依度有無人用開多寶?自提車做唔做到今發明到?

睇唔明最尾個句,
自提車幾方便,陣間落街拎
但價錢唔算平,公價
急問神州係咪收左皮?
如果想送大件野(櫈)落黎可以搵邊間集運?

官集唔計體積重

如果唔用官集呢?
因為好似會好貴

求推介

集運王
反正都係計體積重
不過好似有唔知限單邊唔可以過幾多CM

thx巴打
神州而家係咪好差?見係咁俾人屌
但半年前用過黎送過鞋櫃又ok架喎
又平

神州而家真係唔平啦
公價咁濟,服務我都覺ok
對上一次買係早3個月前

平既仲有咩選擇?

睇中全民,幾多自取點,價錢平少少
唔知有冇巴打包膠
我用到貨啦集運買噴霧 ,佢話我有液體唔俾我集運 係我on9唔知唔俾運液體
佢話
1.可以幫您轉寄到大陸其它地區,每件收取RMB25 / HKD25 手續費,運費另計,轉寄的貨件將會以"到付"形式寄出, 即收件人付運費。
2.客人可以通知快遞員直接到深圳倉取回,不收手續費。(請提前通知我們那一間快遞同退回訂單號
3.可直接選擇棄件

我想知我依家係咪應該唔好要件貨呀? 定係可以退貨呢?
我用到貨啦集運買噴霧 ,佢話我有液體唔俾我集運 係我on9唔知唔俾運液體
佢話
1.可以幫您轉寄到大陸其它地區,每件收取RMB25 / HKD25 手續費,運費另計,轉寄的貨件將會以"到付"形式寄出, 即收件人付運費。
2.客人可以通知快遞員直接到深圳倉取回,不收手續費。(請提前通知我們那一間快遞同退回訂單號
3.可直接選擇棄件

我想知我依家係咪應該唔好要件貨呀? 定係可以退貨呢?

你入單號係佢個系統個時好誠實寫噴霧 ?
支野貴唔貴先,唔貴咪棄件
我未入單佢就發現咗 之後入單就寫佢係家庭用品囉⋯
20蚊人仔啫⋯但冇啦啦冇咗20蚊都有啲唔開心

一係佢條友係盒面寫明
正常好少會理既講真
下次用集運王啦
依度有無人用開多寶?自提車做唔做到今發明到?

睇唔明最尾個句,
自提車幾方便,陣間落街拎
但價錢唔算平,公價

10蚊首重係幾平既
我意思係通常今日落訂單,聽日有無得拎件?(因為自提車得星期一/三/五到我個度)

續重1kg要8蚊
有,但要朝早落

有無人覺得觀塘工業中心地庫果個自取點個女仔幾靚
果度有集運王、瘋狂集運

圖呢

有無人覺得觀塘工業中心地庫果個自取點個女仔幾靚
果度有集運王、瘋狂集運

圖呢

圖!唔該

可唔可以叫佢退返比個賣家?你首先同賣家傾左先,我諗扣埋運費,點都拎番10蚊人仔掛....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞