淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
618 買一對波鞋比佢計咗體積比........ 3KG 成HK 16.8

用邊間計到咁貴?

[member
]3.06KG
280×380×270
巴集[/member]

3kg HKD16.8都算貴?
巴打用開邊間 share下

集運王自取最平都首6續6喎 都貴過樓上位巴打

仲等我諗住有邊間咁平試下用

btw 你用緊邊間?
俾左錢,但仲係講包裹正在等待攬收…
姐係點
俾左錢,但仲係講包裹正在等待攬收…
姐係點

件貨包好左等速遞員上門收件
618 買一對波鞋比佢計咗體積比........ 3KG 成HK 16.8

用邊間計到咁貴?

[member
]3.06KG
280×380×270
巴集[/member]

3kg HKD16.8都算貴?
巴打用開邊間 share下

btw 你用緊邊間?

晉越
諗諗下後悔冇買小狗個個
1點幾果陣係淘寶見到簽收咗,到宜家HOTBUY果到都仲係寫未入庫
1點幾果陣係淘寶見到簽收咗,到宜家HOTBUY果到都仲係寫未入庫

見到上庫了 差一件就可以運落黎等成日

btw 你用緊邊間?

晉越

絲打呢間有咩評價?

btw 你用緊邊間?

晉越

絲打呢間有咩評價?

我用開個自取點暫時係呢間最平
差唔多平成半
今發明到
同埋我覺得入倉速度都算快 多數幾個鐘就入到倉

btw 你用緊邊間?

晉越

絲打呢間有咩評價?

差唔多平成半
今發明到

google 下就知呢間咩料 見到d 客服對話圖真係經典

btw 你用緊邊間?

晉越

絲打呢間有咩評價?

差唔多平成半
今發明到

岩先search左 你講緊discuss個post?
so far咁多次以黎我未試過出事 可能我好彩掛

btw 你用緊邊間?

晉越

絲打呢間有咩評價?

差唔多平成半
今發明到

係 仲有babycondom 都有人講 都係用返集運王

btw 你用緊邊間?

晉越

絲打呢間有咩評價?

差唔多平成半
今發明到

係 仲有babycondom 都有人講 都係用返集運王

我見babycondom個po都15年
同埋多數都係講派送
可能我自取先冇事
全民X運好唔好
新丁留明
有冇邊間私集係馬鞍山有自提點
想問下,我買左啲野
今日個賣家同我講「深圳順豐那邊,英文名拒收哦,您提供一下中文名,還有,您的手機號碼是關機的」
但我check番個物流詳情係咁

咁我會唔會收唔到件貨?

請問我用一淘訂單跟住去返淘寶俾錢之後,寄左去中通集運地址,而家中通個邊要我俾晒16個運單編號佢,咁係咪正常?因為第一次用一淘唔好意思
大獲 第一次用新世代買野食(有良品同懶人火鍋)
今日合併完比埋錢 先見到話因為71海關嚴查 違禁品一律拒發
懶人火鍋會唔會易燃野
[mg]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/22/180957_742b17b47272a864a121b59ac975fc2e.jpg[/img]

請問我用一淘訂單跟住去返淘寶俾錢之後,寄左去中通集運地址,而家中通個邊要我俾晒16個運單編號佢,咁係咪正常?因為第一次用一淘唔好意思

想買啤酒
係咪淘寶京東都唔會直送
懶人火鍋會唔會易燃野

仆街 我啲液體
懶人火鍋會唔會易燃野

仆街 我啲液體

你都新世代?
官集如果想係自提點自提/便利店自提,收貨地址點SET?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞