淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
依度有無人用開多寶?自提車做唔做到今發明到?

睇唔明最尾個句,
自提車幾方便,陣間落街拎
但價錢唔算平,公價

10蚊首重係幾平既
我意思係通常今日落訂單,聽日有無得拎件?(因為自提車得星期一/三/五到我個度)

續重1kg要8蚊
有,但要朝早落

屌 我頭先4點先落單 唔知會唔會過左七一先到呢

今晚收唔到sms就等71之後先到
我用到貨啦集運買噴霧 ,佢話我有液體唔俾我集運 係我on9唔知唔俾運液體
佢話
1.可以幫您轉寄到大陸其它地區,每件收取RMB25 / HKD25 手續費,運費另計,轉寄的貨件將會以"到付"形式寄出, 即收件人付運費。
2.客人可以通知快遞員直接到深圳倉取回,不收手續費。(請提前通知我們那一間快遞同退回訂單號
3.可直接選擇棄件

我想知我依家係咪應該唔好要件貨呀? 定係可以退貨呢?

我試過兩次被佢地發現一次俾錢退走一次棄件
之後就無再用呢間 佢又唔係平
想問下有冇私集介紹?

我買果樣野淘寶唔支持國際轉運.

因為我樓下有郵局. 想用番中通. 有冇邊間私集可以去中通郵局? thx
想問下有冇私集介紹?

我買果樣野淘寶唔支持國際轉運.

因為我樓下有郵局. 想用番中通. 有冇邊間私集可以去中通郵局? thx

中通係官集
私集係冇得同你送去官集地址
第一次用神州 而家係咪好耐
同埋想問係咪係訂單到禁左比左錢就等佢確認就得?
Hello 各位巴打
求集運可以直送馬灣
Check 左幾間都冇
想問下羅湖順豐自取最近係邊到?
搵左順豐官網 睇左Google高德百度地圖啲位置都唔同既

求解答
想問下羅湖順豐自取最近係邊到?
搵左順豐官網 睇左Google高德百度地圖啲位置都唔同既

求解答

好耐之前我見到有好大間順豐係長途小巴站附近
留意翻係小巴

睇唔明最尾個句,
但價錢唔算平,公價

10蚊首重係幾平既
我意思係通常今日落訂單,聽日有無得拎件?(因為自提車得星期一/三/五到我個度)

續重1kg要8蚊
有,但要朝早落

我26號落預佢28號到,呢家仲未清到關
新世代好唔好 係咪今發明到

睇唔明最尾個句,
但價錢唔算平,公價

10蚊首重係幾平既

續重1kg要8蚊
有,但要朝早落

我好似前日落單 預佢今日到
但巴打你係咪26都未收到?
唔想等到71後呀
集運王大陸倉有冇存倉時限
中通真係好慢
中通真係好慢

90日
中通真係好慢

90日

中通
到左上海航空部成日都冇消息

睇唔明最尾個句,
但價錢唔算平,公價

10蚊首重係幾平既

續重1kg要8蚊
有,但要朝早落

RIP
我個件已經到左自提車 等陣去拎 唔洗等71

你幾時落單?
屌多寶愈來愈貴
有冇好推介?
屌多寶愈來愈貴
有冇好推介?

集運王
屌多寶愈來愈貴
有冇好推介?

集運王

集運王今發明到
想問一下,之前見到有巴打講「體積重」同「實重」,其實係點計?
如果我有樣野16kg, 應該搵邊間私集好?
想問一下,之前見到有巴打講「體積重」同「實重」,其實係點計?
如果我有樣野16kg, 應該搵邊間私集好?

例如你有件野
實重得1KG,
佢件野輕得黎好撚大件既
呢個時候就係體積重>實重,計體積重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞