淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
大約30~40kg 用邊間好? 有件係(涼)腳sofa 有少少大 60x42x45cm

求求意見 官集收唔收大件?
想問下近排如果運落黎香港 有液體比人查到係唔係都會沒收? 液體 電子野叫唔叫做違禁品
急問神州係咪收左皮?
如果想送大件野(櫈)落黎可以搵邊間集運?

官集唔計體積重

如果唔用官集呢?
因為好似會好貴

求推介
4px話爆倉 要耐心等候
我想問有冇淘寶正野分享POST/TG?
我想問有冇淘寶正野分享POST/TG?

https://lihkg.com/thread/292539/page/1
大約30~40kg 用邊間好? 有件係(涼)腳sofa 有少少大 60x42x45cm

求求意見 官集收唔收大件?

大大件官集就最抵
急問神州係咪收左皮?

官集唔計體積重

如果唔用官集呢?
因為好似會好貴

求推介

集運王
反正都係計體積重
不過好似有唔知限單邊唔可以過幾多CM
永遠榮耀仆街:
CC文文(#64430)
https://lihkg.com/profile/64430
(利用會員賺取佣金)
冷🍚王(#8129)
*此人會扮冇野咁正常討論,久唔久夾雜一兩條佣金LINK賺錢
https://lihkg.com/profile/8129

佣金狗死全家
想問下近排如果運落黎香港 有液體比人查到係唔係都會沒收? 液體 電子野叫唔叫做違禁品

淘咁耐未試過中查車
之前官方集運退款 用信用卡既
客服話退左係支付寶
支付寶話退款成功
但係我唔明啲錢係邊 可以點拎番出黎用呢?
新手無做足research就揀左 到貨啦 ,係咪要預左等好耐 ?
如果想平同快d下次係咪揀返集運王穩陣d
都係買開衣物etc唔會點買禁運既野
今日冇查車
洗車水輕鬆過關

今日都係
4px話爆倉 要耐心等候

唔撚係呀
匯購八方正垃圾
屌你老母
匯購八方正垃圾
屌你老母

點解?
急問神州係咪收左皮?

官集唔計體積重

如果唔用官集呢?
因為好似會好貴

求推介

集運王
反正都係計體積重

thx巴打
神州而家係咪好差?見係咁俾人屌
但半年前用過黎送過鞋櫃又ok架喎
又平
急問神州係咪收左皮?

官集唔計體積重

如果唔用官集呢?
因為好似會好貴

求推介

集運王
反正都係計體積重

thx巴打
神州而家係咪好差?見係咁俾人屌
但半年前用過黎送過鞋櫃又ok架喎
又平

神州而家真係唔平啦
公價咁濟,服務我都覺ok
對上一次買係早3個月前
之前官方集運退款 用信用卡既
客服話退左係支付寶
支付寶話退款成功
但係我唔明啲錢係邊 可以點拎番出黎用呢?

用咩比 咪退去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞