淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我睇左兩個集運網(dimbuy & 集運王)都話唔運食物同粉末狀既野
我想買薯蓉杯可以點做?

一係就唔如實報 乜撚野都填家品
一係就轉集運

醒少少啦
我睇左兩個集運網(dimbuy & 集運王)都話唔運食物同粉末狀既野
我想買薯蓉杯可以點做?

一係就轉集運

醒少少啦

乜個盒上面寫乜野唔係個賣家寫既咩 咁我唯有試下照買啦
我想買薯蓉杯可以點做?

一係就轉集運

醒少少啦

你可以同個賣家講唔好寫食物上去
我想買薯蓉杯可以點做?

一係就轉集運

醒少少啦

佢話唔得,但係我比左錢
我想買薯蓉杯可以點做?

試過集運王運幾包薯片(用箱pack),完全無事
粉嶺用邊間集運好??
我想買薯蓉杯可以點做?

試過集運王運幾包薯片(用箱pack),完全無事

一日咁多箱件,你估真係件件睇下寫咩咩
如果訂電腦枱用咩集運好
點解巴打話神州貴?集運王10+6貴過神州10+4

神州個價係人仔定港紙
邊間集運 唔計體積重
邊間集運 唔計體積重

同問,想買個中型防潮膠箱, 重1.X KG ,但計體積重有機會3.X KG
邊間集運 唔計體積重

同問,想買個中型防潮膠箱, 重1.X KG ,但計體積重有機會3.X KG

我想買電競椅都係 件貨就19kg 體積重就成28
邊間集運 唔計體積重

暫時應該得hotbuy單邊唔過80cm就計實重

懶到閪咁

下次諗住轉個間新開嘢試運一次
我想買薯蓉杯可以點做?

一係就轉集運

醒少少啦

佢話唔得,但係我比左錢

無野架 上次寫曬煙油上包裝面 集運x 未照運 lol

想問樂富自取 除左巴打集運同多寶
仲有無邊間可以自取?
Topexpress等左3日
如果訂電腦枱用咩集運好

同問

神州個價係人仔定港紙

我錯,神州應該係HKD 11.5+4.6,但2K以上就平過集運王
利申冇用過集運王,不過神州都係今發明到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞